© Eli Haney, Northwest University photographer
Georgia Central University

Georgia Central University

Georgia Central University

Введення

Бачення

Бачення GCU – прославляти Бога, забезпечуючи студентів, які будуть проголошувати Боже Слово, розбудовувати тіло Христа через освіту та просувати Боже царство, простягаючи руку до земної кулі. GCU прагне підтримувати відповідний баланс між підготовкою академіків та професіоналізмом.

Наше завдання

Місія GCU полягає в тому, щоб виховати кваліфікованих студентів, щоб вони стали світовими лідерами з біблійними принципами, а також надати їм компетентні знання, навички та християнський світогляд, щоб служити церкві, громадам, суспільству, нації та світу через чудову християнську вищу освіту. . GCU виконує свої зобов'язання задовольняти освітні потреби багатоетнічного студентства з різним соціально-економічним середовищем.

Заява про біблійну основу

Georgia Central University (GCU) є христоцентричним вищим навчальним закладом, який непохитно вірить, що наступні доктринальні твердження є фундаментальними для освітнього та духовного зростання кожного опікуна GCU, викладачів, студентів і співробітників:

  • Ми віримо, що існує один Бог, який вічно існує у трьох особах: Батьку, Сину та Святому Духу.
  • Ми віримо, що Біблія є натхненним, єдиним непогрішимим, авторитетним Словом Божим.
  • Ми віримо в божество нашого Господа Ісуса Христа, в Його дівоче народження, в Його безгрішне життя, в Його чудеса, в Його заступницьке спокутування через пролиту кров, в Його тілесне воскресіння, в Його вознесіння праворуч Отця, і в Його особистому і видимому поверненні в силі і славі.
  • Ми віримо, що людина була створена за образом Божим, що її спокусив сатана і він впав, і що через надзвичайну гріховність людської природи відродження Святим Духом є абсолютно необхідним для спасіння.
  • Ми віримо в нинішнє служіння Святого Духа, завдяки якому християнин може жити побожним життям, і через Якого Церква уповноважена виконувати велике доручення Христа.
  • Ми віримо у тілесне воскресіння як врятованих, так і загублених; тих, хто врятований до воскресіння життя, і тих, хто загублений, до воскресіння прокляття.

Цілі

  • Виховувати дар кожного для християнського служіння, лідерства в суспільстві та служіння світу;
  • Пропагувати та заохочувати академічні досягнення, критичну рефлексію та участь у громадській роботі; і
  • Інтегрувати культурні відмінності в ефективний академічний розвиток.

Основні цінності

  • Бог перш за все, як власник, творець і витримувач;
  • Досконалість у викладанні, дослідженнях, стипендіях та управлінні;
  • Повага до різноманітних суспільств і боротьба за справедливість;
  • Відданість навчанню та викладанню протягом усього життя; і
  • Ефективні можливості розвитку кар'єри.

Інституційна філософія

Georgia Central University підкреслює і вірить у Триєдиного Бога: вічного, трансцендентного, всемогутнього та особистого. Бог Отець, перша особа Божественної Трійці, нескінченний, суверенний і незмінний у всіх Своїх властивостях. GCU вірить у безгрішну людяність і абсолютну, повну божественність Ісуса Христа, нерозривно об’єднану в одну боголюдську особу з часу Його унікального втілення чудесним зачаттям і непорочним народженням. Святий Дух, Третя Особа Трійці завжди перебуває серед нас.

GCU вірить, що Біблія є Словом Божим, і як така, це наше єдине непогрішне правило віри та практики. Ми віримо в повне, словесне натхнення Святого Письма від Святого Духа; таким чином, ми підтверджуємо безпомилковість оригінальних рукописів, чию об’єктивну істину є наш обов’язок тлумачити відповідно до принципів Святого Письма та проголошувати відповідно до імперативів Євангелія.

GCU наголошує і вірить, що Всесвіт є творінням Бога і його рук. Ми віримо, що Бог створив людей на Свій образ.

Заява про філософію освіти

Georgia Central University вірить, що Бог закликає кожну людину підготуватися інтелектуально та духовно, щоб ділитися Христом у всьому світі. Зокрема, Університет вважає, що він був покликаний пропонувати академічні програми, де навчальна програма в цілому та кожен курс в рамках цієї навчальної програми:

  1. христоцентричний;
  2. На основі Біблії;
  3. Академічно актуальні для освітніх програм, які відповідають потребам світу;
  4. Домагатися успіху в навчанні;
  5. Викладають викладачі, які є християнами та дотримуються доктринальних переконань установи;
  6. Викладають викладачі, які прагнуть якісної вищої освіти;
  7. Викладають викладачі, які мають академічну кваліфікацію;
  8. Навчання в середовищі, сприятливому для академічного та духовного зростання;
  9. Розроблено для інтеграції академічної підготовки з християнськими зобов’язаннями; і
  10. На основі християнської віри в Божу місію для світу.

Заява про недискримінацію

Georgia Central University не дискримінує расу та національне походження відповідно до розділу VI Закону про громадянські права 1964 року. Georgia Central University не дискримінує вік відповідно до Закону про дискримінацію за віком 1975 року. Крім того, GCU не дискримінує стать у відповідно до розділу IX Поправок про освіту 1972 року. Крім того, GCU не буде дискримінувати інвалідність або релігію. Однак, як інститут християнської освіти, усі студенти зобов’язані вчитися та відвідувати каплицю незалежно від їх релігії.

Прийом

Розташування

  • Atlanta

    6789 Peachtree Industrial Blvd., 30360, Atlanta

    Запитання