© Eli Haney, Northwest University photographer
Azusa Pacific University

Azusa Pacific University

Azusa Pacific University

Введення

Університет Azusa Pacific є всеосяжним євангельським християнським університетом, розташованим в 26 милях на північний схід від Лос-Анджелеса, штат Каліфорнія.

Лідер у Раді з християнських коледжів та університетів, APU прагне до досконалості у вищій освіті. Пропонуючи понад 100 аспірантських, бакалаврських, магістерських та докторських програм у кампусі в Інтернеті та в шести регіональних місцеположеннях в Південній Каліфорнії, APU як і раніше визнається щорічно одним із найкращих коледжів Америки за даними US News & World Report.

Місія

Сьогодні в Azusa Pacific University ми співпрацюємо як команда розбіжностей, щоб просунути Божу роботу в світі через стипендію, навчання та виховання учнів на всіх рівнях та системах доставки колегіальної освіти. Коли Azusa Pacific був заснований у 1899 році у простому домі у Уіттієрі, штат Каліфорнія, як навчальна школа для християнських робітників, це скромне початок прийшло з сміливою рішучістю домовласника Фієни Б. Хедлі та інших, щоб створити освітнє підприємство, яке вплине на світ За Христа Це основне розуміння нашої спільної мети виражається в місії, заснованої в 1990 році під керівництвом тимчасового президента Теда Енгстрома та президента Річарда Фелікса, який тільки що розпочав свою владу.

Рада піклувальників прийняла наступне заяву про місію та призначення для Azusa Pacific University:

"Azusa Pacific University є євангельською християнською спільнотою учнів та вчених, які прагнуть сприяти роботі Бога в світі через академічну майстерність у ліберальному мистецтві та професійні програми вищої освіти, які заохочують студентів розвивати християнську перспективу істини та життя".

Заява Віри

Будучи навчальним закладом із традицією Уесліан, нам представляється природним прийняти затвердження віри, яке є загальним серед багатьох християнських традицій. Заява про віру АПУ вперше з'явилася в 1900 році, представлена ​​Філлою Хедлі та Мері Хілл як "Історія та Дух". Його було переглянуто та з'ясовано в 1956 р. Під час президента КП Хаггарда. Щоб забезпечити застосування цих провідних вірувань, було додано "Щоденні життєві очікування", щоб запропонувати більш глибоке розуміння характеру факультету, персоналу та адміністрації в АПУ.

Ми віримо, що Біблія є натхненним, єдиним безпомилковим, авторитетним словом Бога.

Ми віримо, що є один Бог, Творець Небес і Землі, вічно існує у трьох осіб - Отець, Син і Святий Дух.

Ми віримо в божество Господа нашого Ісуса Христа, у Його незаймане народження, у Його безгрішному житті, у Його чудесах, у Його заступницькій і спокутній смерті через Його пролиту кров, у Його тілесному воскресінні та у Його вознесінні до правильної руки Батько, і в Його особистому поверненні до влади та слави.

Ми віримо в падіння і, відповідно, повну моральну розбещеність людства, що призводить до нашої надмірної гріховності і втратила маєток і вимагає нашого відродження Святим Духом.

Ми віримо в теперішнє і продовжувальне служіння освячення Святим Духом, через якого наповнення віруючим християнином очищається і уповноважується на життя святості та служіння.

Ми віримо у воскресіння як захованих, так і загублених; Ті, хто врятований до воскресіння життя і тих, хто втратив воскресіння прокляття.

Ми віримо в духовну єдність віруючих у Господа нашого Ісуса Христа.

Щоденні життєві очікування

Наступні основи вважаються важливими, і університет очікує, що викладачі та співробітники не тільки вірять в них, а й практикують їх у повсякденному житті:

  • Дбайлива, ефективна любов як до Бога, так і до людства
  • Христоподібна єдність і прийняття між віруючими
  • Стиль життя, присвячений волі Божої в суспільстві
  • Зростаюча, переможна душевна стан через живого Христа
  • Щоденне затвердження Христа як Господа
  • Готовність служити Господу, навіть коли це означає жертву
  • Бажання бути чутливим до особистої діяльності Святого Духа
  • Працююча віра в Божі обіцянки за всі потреби і повсякденні життєві ситуації
  • Свідок Христа без лицемірства
  • Тверда, схильна прагнення бути Божою людиною

наш девіз

Бог перший

Найбільш рання декларація університетського девізу, першого бога, з'явилася на початку 20-го століття, що відображає бажання та прихильність громади, що установа залишається духовно живим і живим християнином. Рання публікація підтверджує це щире наміри, зазначаючи: "Це найголовніша думка про нашу кожну діяльність, основний урок кожного класу і найвищу зацікавленість кожної душі". Наш перший підхід до Бога вказує на те, як ми рухаємось вперед у бажане майбутнє Бога, Тримаючись швидко на нашу ідентичність, місію та цілі.

Ці два слова є прикладом для нас керівного принципу, який охоплює і зосереджує наше зобов'язання забезпечувати найвищий рівень освіти та обслуговування наших студентів, нашої громади та більшого світу. Будучи вищим навчальним закладом, ми бачимо, крім цегли та студії, і розглядаємо наш університет як живу структуру, що складається з компетентних та співчутливих віруючих, які живуть у нашій місії та цілях з розумінням того, що називається Азуса Тихоокеанський регіон має бути відмінним Академічне установа відрізняється також нашим теплом, нашим реляційним характером і нашим бажанням служити світові як послідовників Христа.

Університет Azusa Pacific є інституцією, побудованою на чотирьох основних напрямках: Христос, Стипендія, Спільнота та Служба. Ці чотири компоненти визначають, чому APU існує.

Христос

Віра в Христа є центральною у всьому, що ми думаємо і робимо, і хто ми є. Саме це розуміння Божої любові свідчить про все наше прагнення: академічні, служби та спільноти.

"Він є образом невидимого Бога, перворідного над усім творінням. Бо для нього було створене все: речі на небі і на землі, видимі та невидимі, будь то престоли чи влада, чи правителі чи влада; Все це було створено ним і для нього. Він передує всім речам, і в ньому все утримується разом. І він є головою тіла, церквою; Він є початком і перворідним з-поміж мертвих, щоб у всьому він мав перевагу ". Колоссянам 1: 15-18

Стипендія

Ми покликані до стипендій, проникнутих нашою християнською вірою. Ми прагнемо до навчання передового досвіду. Ліберальне мистецтво є центральним у навчальній програмі, оскільки ми присвячені освіті всієї людини. У той же час ми цінуємо роль професійних пропозицій, які готують студентів до конкретної кар'єри.

"Отримай мудрість, розумій; Не забувайте моїх слів і не відмовляйся від них. Не залишай мудрості, і вона захистить тебе; Люблю її, і вона буде стежити за вами. Мудрість є вищою; Тому мудрості. Хоча це коштувало всього того, що ви маєте, зрозумійте. Почитай її, і вона піднесе вас; Обійми її, і вона буде вшанувати вас. Вона поставить гірлянду з благодаті на голову і подарувати вам корону пишноти ". -Проверс 4: 5-9

СООБЩЕСТВО

Ми віримо в громаду. Ми дуже різноманітні люди, які цінують кожну людину. Наша місія полягає у заохоченні, обладнанні та уможливленні кожного студента реалізувати свій великий потенціал, а також, у свою чергу, заохочувати, оснащувати та надавати можливість іншим.

"Нехай Бог, який дає витривалість і заохочення, дає вам дух єдності між собою, коли ви слідуєте за Христом Ісусом, так що з одним серцем і ротом ви можете прославляти Бога і Батька Господа нашого Ісуса Христа. Тож прийміть один одного, як і Христос прийняв вас, щоб принести хвалу Богу ". -Роман 15: 5-7

Служба

Служба є основою нашої місцевої і міжнародної орієнтації, місій та зусиль для навчання. Наші студенти часто вважають, що цей досвід є одним з найбільших у своєму житті.

"Любов має бути щирою. Ненавидіти, що є злом; Чіплятися за добре. Будьте віддані один одному в братській коханні. Шануй один одного над собою. Ніколи не бракуйся від заздрості, але зберігай свій духовний запал, служачи Господу. Будь радісний у надії, терплячий у біді, вірний у молитві. Поділіться з потрібними людьми Бога. Практика гостинності ". -Романці 12: 9-13

Заява про сутність

У "Azusa Pacific University" ми прагнемо створити атмосферу, яка охоплює нашу історію та роботу тих, хто допоміг побудувати те, що нам сьогодні подобається. Частина цього спадщини знайшла в Заяві про сутність. Створений у 1980 році під керівництвом президента Пауля Саго, заява була створена факультетами та відображає колегіальну атмосферу, яка пронизує кампус донині. Це філософський опис установи та його людей - студентів, співробітників, факультетів, піклувальників, адміністрації та випускників - хто ми є і кого ми стаємо.

Хоча ми визнаємо, що ми, як окремі люди, перебуваємо в різних точках на шляху, все ж ми йдемо до ідеалів, описаних у чотирьох аспектах: християнське, академічне, розвиток та служба.

Крістіан

Ми християни, які:

  • Вірте, що Бог є походженням усіх речей і джерелом тих цінностей, які були відомі нам у Його творінні, людському досвіді і, нарешті, і в повній мірі, в Ісусі Христі.

Тримайте Біблію як Слово Боже, основу нашої віри, і основний рекорд, за допомогою якого ці цінності стають відомі. Покладайтеся на Святого Духа, щоб допомогти нам виявити ці цінності, зрозуміти їх і жити відповідно до них. Живуть як громадяни Королівства Божого, які моделюють свої цінності і тим самим ставлять під сумнів цінності світу. Визнай Ісуса Христа, як Господа нашого життя, нашого університету та нашого світу, і як остаточний авторитет для нашої віри і життя. Визнати, що спокутування Ісусом Христом і особисте прийняття Його прощення є необхідними для цілісності людини. Показати любов до Бога (святість серця) і любов до один одного (святість життя), які виражають себе в поклоніння, самозаперечення та особливу турботу про пригноблених, і які спонукають нас відмовитися від тих відмінностей, які розділяють нас. Практикуйте спільноту між собою як членів одного Тіла Христового та підтримуйте відкритість для всіх християн.


Академічний

Ми вчені, які:

  • Вірте, що вся правда є від Бога; Отже, ми усвідомлюємо важливість кожної сфери вивчення як для власного значення, так і для її взаємозв'язку з іншими областями знань.

Вірте, що Бог хоче, щоб ми переслідували досконалість у відповідності зі стандартом Його волі для нас. Демонструє інтелектуальну цікавість, гнучкість і критичну відкритість. Здатні справлятися зі складністю та неоднозначністю, ефективно спілкуватися, зважувати докази та приймати рішення. Визнати, що знання історії є ключем до розуміння себе, нашого світу та нашого майбутнього. Мати базові уявлення про християнство, гуманітарні науки, соціальні науки та природничі науки. Знати мову, мистецтво та звичаї принаймні однієї іншої культури або знати міжкультурні питання в рамках своєї власної дисципліни з метою розвитку розуміння, поваги та співпраці з тими, що стосуються всіх інших культур. Заохочувати та розширювати знання, пов'язані з нашою професією чи дисципліною. Мати ретельну команду з основних курсів, методології та навичок досліджень, основних проблем, словникового запасу та фактів, принаймні в одній академічній сфері навчання, і зрозуміти, як набуті таким чином навички можуть бути адаптовані до інших сфер діяльності. Заохочувати і забезпечити будь-яку людину навчатися на будь-який період життя.


розвиває

Ми - особи, які:

  • Прагнути розвинути креативний християнський образ життя, мета якого протікає від прихильності до Бога через Ісуса Христа.

Поважати наші зобов'язання та нести відповідальність за нашу особисту поведінку, рішення та постійне зростання. З досвіду знаю, що для розвитку потрібні самодисципліна, боротьба, ризик і конфронтація, і визнаємо, що через благодать Божу ми ростемо навіть через наші провали. Має досвід в області самооцінки у всіх аспектах нашого життя, в цінностях-роз'ясненнях, що базуються на біблійних істинах, а також у плануванні постійного індивідуального зростання та оновлення. Зрозуміти можливості наших фізичних тіл і прагнути до виховання життя нашого фізичного самоврядування.


Служба

Ми раби, які:

  • Здатні радісно слідувати на прикладі служби Ісуса в світі і виливати наше індивідуальне та корпоративне життя для інших через любов Божу в Христі для нас.

Поділяй нашу віру безглуздо, навчаємо інших християн, беремо участь у місіонерських заходах, служимо потребам усіх людей незалежно від їхньої згоди з нашими віруваннями і заявляємо про унікальну цінність кожної людини як такої, яку створив Бог, як той, за кого Христос помер, І як той, кому було надано індивідуальні подарунки та таланти, які будуть виявлені, розвинені і спрямовані на службу. Є вірними стюардами нашого часу, талантів та ресурсів, а також тих, хто вітає та шукає можливості для служіння як засобу уточнення та практики нашої віри та знань.

Розташування шкіл

Університет Azusa Pacific розташований у співдружності долини Сан-Габріель в Азусі, в 26 милях на північний схід від Лос-Анджелеса. Східний кампус розташований на 52 гектара. Це будинок Коледжу ліберальних мистецтв та наук, школи бізнесу та менеджменту та музики, а також адміністративні приміщення, аудиторії, зали для резидентів, бібліотеку, студентський центр та гімназію. 53-акровий західний кампус є батьківщиною Азуза Тихоокеанської семінарії, шкіл медсестер, поведінкових та прикладних наук, освіти, теології та образотворчого мистецтва, двох бібліотек, Центру подій Річарда і Вівіан Фелікс, академічного князя Джона і Меріліна Комплекс, Барбара і Джек Лі, Місце молитви, а також численні класи та офіси. Науковий центр Segerstrom, який нараховує 72 000 квадратних футів і 54 мільйони доларів, також знаходиться на західному кампусі, який обслуговує численні дисципліни та широку спільноту.

Існує також сім місцевих регіональних пунктів, які обслуговують Вищу пустелю, внутрішню імперію, Лос-Анджелес, Монровію, Мурріету, округ Оранж і Сан-Дієго, а також багато онлайн-програм.

Вимоги до вступу на програму

Продемонструйте свою відданість і готовність досягти успіху в бізнес-школі, склавши іспит GMAT – найпоширеніший іспит під час вступу, який оцінює ваші навички критичного мислення та аргументації.

Завантажте міні-тест GMAT, щоб ознайомитися з питаннями, які ви знайдете під час іспиту.

Розташування

  • Azusa

    901 E. Alosta Ave., PO Box 7000, 91702, Azusa

Запитання