70 Магістр наук (MSc) Програми в Управління міжнародним бізнесом 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Бізнес-дослідження
  • Управління бізнесом
  • Управління міжнародним бізнесом
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (70)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Управління міжнародним бізнесом

    Часто думав, як сходинку нижче доктора наук, ступінь магістра або магістра, ступінь призначена, щоб дати студентам верхнього рівня міцну основу в наукових принципів, які в значній мірі засновані на критичне мислення. Вони можуть зосередитися на курсових, наукових досліджень або суміші двох.

    Потенційні студенти зрозуміло виявляються бажаючи відповісти на питання: "Що таке магістра в галузі міжнародного управління бізнесом?" Це поле дослідження є ідеально підходить для людей, які вже мають досвід роботи в міжнародних ділових відносин, але прагнуть вести інших в досягненні організаційних цілей. Учні дізнаються, як оцінити міжнародних бізнес-середовища та набути навичок, які дозволять їм здійснювати політику, щоб допомогти перемістити компаній вперед, незалежно від того, де вони базуються.

    Навички дізналися під час роботи до цієї мірою може допомогти студентам у багатьох відношеннях. Вони можуть допомогти людям досягти мети роботи в якості виконавчого ролі в компанії, яка має філії по всьому світу.Ті, хто заробив ступінь повинна бути в змозі самоствердитися як гідних кандидатів на надання допомоги компаніям з розгалуженням на глобальні ринки.

    Витрати на отримання магістра в галузі міжнародного бізнес-менеджменту розрізняються залежно від університету, і як довго триває курс. Як правило, курси варіюються від одного до трьох років для студентів-очників.

    Кар'єра для людини, яка отримала ступінь у галузі міжнародного бізнесу управління різноманітні і численні. Людина може прийняти рішення зосередитися на конкретних потрібно компанія має, таких як маркетинг або фінансової допомоги. Можливі назви посад відносяться Міжнародний Фінансовий контролер або менеджер міжнародного маркетингу. Він або вона може також знайти позицію, даючи поради щодо міжнародних злиттів, торговельних відносин і корпоративного етикету для конкретних місцях у всьому світі.

    Класи, як правило, можуть бути прийняті на повний або неповний робочий день, і ви можете виявити, що деякі курсові для вашої ступеня міжнародного бізнесу управління доступний через модулів дистанційного навчання. Пошук програми нижче, і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.