125 Магістр наук (MSc) Програми в Управління ланцюгами поставок 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Транспорт і логістика
  • Управління ланцюгами поставок
Сфери навчання
  • Транспорт і логістика (125)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Управління ланцюгами поставок

    Ступінь магістра наук є першим кроком в післядипломної освіти для студентів, зацікавлених в областях, пов'язаних з науки, техніки і медицини. Ці ступені часто вузькоспеціалізовані, тому вони ідеально підходять для студентів, які вже приступили до їх кар'єрі і хочуть відкрити більше можливостей для просування.

    Магістр в галузі управління ланцюгами поставок знайомить студентів з усіма аспектами транспортування товарів і продуктів у межах бізнесу. Ланцюжок поставок охоплює все, від прийому сировини, використовуваного для виробництва продукції, до доставки готової продукції клієнтам. Студенти, які вивчають про управління ланцюгами поставок дізнатися логістику багатьох взаємопов'язаних елементів, що становлять ланцюжок поставок. Їх вчать, як вибрати матеріали, взаємодіяти з клієнтами, і збалансувати попит і пропозицію в рамках організації.

    Отримання магістра в управлінні ланцюгами поставок готує студентів до роботи в різних різних сферах бізнесу. Будь-яка компанія, яка спеціалізується в матеріальних благ необхідний співробітників, щоб допомогти організувати свій ланцюжок поставок. Це перевага для випускника, тому що вони будуть мати багато можливостей для роботи після закінчення навчання.

    Вартість одного магістра в управлінні каналами поставок коливається від установ, що пропонують ступінь. Більшість градусів зайняти від вісімнадцяти місяців до трьох років, щоб заробити, так навчання слід відповідним чином обчислити.

    Магістр в галузі управління ланцюгами поставок готує студентів до роботи в різних різних галузях промисловості на незліченних підприємств, великих і малих. Вони можуть вибрати роботу управління невелику частину ланцюжка поставок, або всьому ланцюжку від початку до кінця, в залежності від розміру компанії вони працюють с.

    &nbsp

    Подача заяви на магістра в галузі управління ланцюгами поставок має ряд переваг. Це дозволяє студентам вивчати, де і коли вони хочуть, тому він ідеально підходить для установки в щільний графік, або для тих, у віддалених районах, що не мають легкий доступ до шкільних приміщень. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.