13 Магістр наук (MSc) Програми в Соціальні дослідження сталого розвитку 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Дослідження сталого розвитку
  • Соціальні дослідження сталого розвитку
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (13)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Соціальні дослідження сталого розвитку

    Ступінь магістра, який часто називають ступінь магістра, зазвичай вимагає близько двох років науково-дослідницького дослідження. Це ступінь аспірантури, присуджена студентам, які навчаються у сферах, які, як правило, більше займаються важкими фактами, такими як математика або наука. Більшість університетів дозволяють студентам продовжувати цю дисципліну повний робочий день, неповний робочий день або онлайн.

    Що таке магістра в галузі досліджень соціальної стійкості? Це вивчення природи сталого розвитку та його інтеграції до функцій підприємств та громад. Студенти можуть дізнатись про важливість етичного лідерства, судження та прийняття рішень. Інші теми включають систематичний та економічний аналіз, сталі міста, енергетичний аналіз для енергоефективності, наука про стійку воду та глобальні екологічні ринки.

    Студенти, які ведуть навчання в галузі магістра в галузі соціального сталого розвитку, мають тенденцію розвивати сильні комунікативні навички, які дозволяють їм поділитися складними ідеями з різними особами. Вони вивчають важливі наукові навички та як аналізувати складні ідеї.

    Магістерські програми з соціального сталого розвитку пропонуються в різних школах та інститутах. Кожен університет встановлює власну вартість зарахування, тому студенти повинні вивчати кожну цікаву програму та звернутися до школи за інформацією про вартість реєстрації та зборів.

    Багато організацій потребують фахівців з питань стабільності. Магістр в галузі досліджень соціальної стійкості застосовується у багатьох галузях, таких як промислові виробництва, управління ризиками та навколишнього середовища, фінансові послуги, комунальні послуги, енергетика, засоби масової інформації, харчування, технології та охорона навколишнього середовища. Випускники можуть опинитися як менеджери з природничих наук, хімічні інженери, керівники стійкості, а також інженери з охорони праці та техніки безпеки.

    Устойчивость є важливою глобальною проблемою, а університети у багатьох країнах пропонують програми магістра, спрямовані на вивчення соціальної стійкості. Студенти можуть вибрати для навчання повний робочий день або неповний робочий день, а також в Інтернеті або на кампусі. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.