91 Магістр наук (MSc) Програми в Розробка програмного забезпечення 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Технологічні дослідження
  • Інформатика
  • Розробка програмного забезпечення
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (91)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Розробка програмного забезпечення

Магістр наук є цінним освітній інструмент, який люди можуть використовувати, щоб розширити свої знання і здібності в з науково або на базі технології поле. Ті, зі ступенем бакалавра в розробці програмного забезпечення можуть знайти значні переваги в досягненні ступінь магістра наук.

Що таке магістра в галузі програмної інженерії? Типові програми надають студентам досвід, який безпосередньо пов'язаний і застосовно до того, що зазвичай потрібно в позиціях по всьому світу. Курсова готує студентів з можливістю застосовувати наукові та інженерні принципи розробки програмних систем. Сучасні розробки програмного забезпечення принципи і методи, а також інструменти і методи, які підтримують свої додатки також є важливими областями дослідження, що розглядається в кожній програмі. Студенти працюють від одного до чотирьох років до завершення мірою, залежно від повний або неповний робочий день статус реєстрації.

Студенти, які успішно виконують вимоги ступеня розвивати цінні навички в аналізі, розробці, реалізації, перевірки та тестування, всі з яких є обов'язковими у розвитку бажаного, складне програмне забезпечення. Ті, хто завершити ці програми можуть успішно конкурувати за вельми бажаних позицій всієї своїх галузях, і роботодавці можуть більш повно покладатися на їх досвід і можливості.

Витрати по розробці програмного забезпечення програми істотно відрізнятися від однієї університеті або коледжі до іншого в залежності від його розташування і чи є це державне чи приватне установа. До здійснення реєстрації, передбачувані студенти повинні взяти час, щоб дослідити кожну програму вони розглядають, щоб вона збігалася з їх цілями і очікуваннями.

Студенти, які успішно закінчили магістра наук в галузі розробки програмного забезпечення можуть зробити кар'єру в державному і приватному секторах, як розробники програмного забезпечення, менеджерів проектів, або вбудованих програмних інженерів. Позиції доступні у кожному типі промисловості, що вимагає використання комп'ютерних технологій.

&nbsp

Різноманітність університетах по всьому світу пропонують онлайн і класи. Студенти, які бажають навчатися у фахівців з іншої частини світу може легко це зробити з онлайн-програм. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.