87 Магістр наук (MSc) Програми в Науки про харчові продукти 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Охорона здоров'я
  • Наука про харчування
  • Науки про харчові продукти
Сфери навчання
  • Охорона здоров'я (87)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Науки про харчові продукти

    Магістр наук в галузі харчових наук є ступінь випускник, який готує людей до роботи в різних аспектах виробництва продовольства і розвитку. Як магістра, програма бере в глибині, міждисциплінарний підхід, щоб дати студентам глибоке розуміння безпеки харчових продуктів і науки.

    Що таке магістра в галузі харчових наук? Цей ступінь фокусується на здоров'я, якості та безпеки харчових і виробництво продуктів харчування. Кандидати Ступінь дізнатися про кожен етап виробництва, від вирощування або збору врожаю, щоб готувати і споживати. Ступінь тягне з широкого спектра дисциплін, включаючи хімії, біології, харчування та хімічного машинобудування. Учні дізнаються про властивості, які дають поживу свої смакові і користі для здоров'я, процеси, які зазвичай використовуються у виробництві продуктів харчування, а також різні методи підвищення якості продуктів харчування або безпеку.

    Вчений ступінь в харчовій науці можуть бути цінними у зв'язку з збільшенням суспільної уваги виробляти їжу стійко і споживання тільки здорову їжу. Кандидати з ступінь магістра наук в цій дисципліні унікальними можливостями, щоб взяти на робочі місця з упором на здорове або еко-виробництва продуктів харчування.

    Вартість заробляти магістра наук можуть значно відрізнятися від одного регіону та установи до іншого. Майбутні студенти повинні ретельно досліджувати різні програми з виявлення один з керованим витрат.

    Люди, які вивчали Food Science може працювати у виробництві харчових продуктів, розробки продуктів або контролю якості. Конкретні роботи включають поліпшення росту або виробничих процесів, розробки нових продуктів, і запобігання забруднення або інших питань безпеки харчових продуктів. Вчені харчування може працювати для роботодавців від великих корпорацій в державні органи.

    Сьогодні, магістра в галузі харчових наук можуть бути отримані на сайті. Оскільки багато установ все ще не пропонують цей ступінь, онлайн-курси можуть бути відмінним варіантом для людей, які хочуть, щоб завершити освіту без переміщення або відмова від поточного завдання. Особи, зацікавлені в цьому ступені може легко дізнатися більше про навчальних програм, ціноутворення та інші деталі програми ступеня. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо в приймальню школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.