449 Магістр наук (MSc) Програми в Науки про життя 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Науки про життя
Сфери навчання
  • Науки про життя (449)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Науки про життя

    Ступінь бакалавра дає випускникам широке висвітлення предмету. Ті, хто бажає поглибленого вивчення галузі, часто обирають магістра наук. Після закінчення університетських студій багато студентів проводять від двох до трьох років, щоб отримати магістра. Деякі, однак, завершують курсову роботу менш або частіше.

    Що таке магістра в галузі наук про життя? Ті, хто цікавиться біологією, часто хочуть дізнатись більше про наук про життя. Ця широка дисципліна охоплює багато аспектів природи та біології. Хоча кожна програма відрізняється, більшість з них включає загальні курсові роботи з живими організмами та природним середовищем. Студенти можуть також брати курси з обчислювальної науки про життя, харчування, водних технологій та інших суміжних предметів. Часто студенти тісно співпрацюють із професорами, академічними радниками чи освітніми комітетами, щоб адаптувати певний курс навчання на основі цікавих областей. Вони також можуть проводити обширні дослідження з проекту під час підготовки до написання до закінчення курсу, написаного в календарі.

    Оскільки ті, хто бере участь у програмі "Магістр наук в галузі наук про життя", зазвичай розвивають критичне мислення, аналітичні міркування та вміння планувати проекти, вони часто добре оснащені, щоб досягти успіху в державному та приватному секторах. Управління часом, організаційні та облікові навички, які вони можуть розвинути, зазвичай допомагають їм у своїх приватних підприємствах.

    Загальна вартість участі в програмі MSc в галузі наук про життя, як правило, залежить від багатьох факторів, включаючи розташування навчального закладу та тривалість навчального плану. Розумні студенти часто вирішують обговорити навчання та збори з вчителем, перш ніж приймати рішення про прийом на навчання.

    Ті, хто закінчує магістра наук в галузі життєвого циклу, можуть знайти вигідну роботу в кількох різних професій. По-перше, випускники часто вирішують працювати в наукових лабораторіях, займаючи посади, такі як лабораторія, керівник лабораторії або директор підприємства. Інші, які мають ступінь магістра, вирішують працювати в бізнес-секторі, працюючи менеджерами в галузі досліджень та розвитку або керівниками. Деякі з них можуть займатися роботою в некомерційній галузі як виконавчі директори, науково-дослідні менеджери, працівники делової справи або письменники-донори.

    Студенти часто переслідують ступінь магістра наук в галузі наук про життя в традиційних і онлайн класах. Для отримання додаткової інформації, знайдіть свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши контактну форму.