2 Заочне навчання Магістр наук (MSc) Програми в Дослідження навколишнього середовища в Швейцарія для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Швейцарія
  • Дослідження навколишнього середовища
  • Заочне навчання
Сфери навчання
  • Дослідження навколишнього середовища (2)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Заочне навчання Магістр наук (MSc) Програми в Дослідження навколишнього середовища

Цілі програми екології включають пошук шляхів підвищення енергетичної ефективності, мінімізацію забруднення навколишнього середовища, підвищення екологічної обізнаності та заохочення альтернативного використання енергії. Основне завдання студентів - навчитися оцінювати і вирішувати екологічні проблеми.

Швейцарія (нім. Schweiz, французькою: Suisse, італійська: Svizzera, ретороманська:. Svizra Швейцарії має деякі з всесвітньо відомих університетів, як ETH в Цюріху, EPFL в Лозанні, в Женеві IHEID, Лозаннського університету та Університет Санкт-Галлена. Майте на увазі, це 'и набагато краще говорити на місцевій мові, тому якщо ви можете ' т говорити або французькою, німецькою або італійською, краще піти на курси в першу чергу.

Ступінь MSc або магістра наук - це міжнародно визнаний стандарт вищої освіти, який підтверджує певний рівень кваліфікації і володіння певною спеціалізацією. Тривалість навчання на більшості програм MSc становить до двох років, після чого можна зайнятися побудовою кар'єри або продовжити навчання.

Неповний робочий день дозволяє отримати ступінь або кваліфікацію, навіть якщо ви не можете відвідувати школу на денній основі. Можна навчатися у своєму власному темпі, поступово накопичуючи кредити, які враховуються для остаточної кваліфікації.