54 Магістр наук (MSc) Програми в Наука про тварин 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Науки про життя
  • Наука про тварин
Сфери навчання
  • Науки про життя (54)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Наука про тварин

Магістр наук, скорочено як магістр, є вищим ступенем у галузі науки, на відміну від магістра мистецтв. Часто це дворічне зобов'язання вчитися і може дозволити студенту просунутися у своїй кар'єрі.

Що таке магістр наук з тварин? Цей ступінь може досліджувати біологію тварин, які спеціально приручені та контрольовані людьми. У минулому це поле часто називалося "тваринництво". Науково-технічна галузь зосереджена на тваринництві, домашніх домашніх тваринах тощо, на відміну від диких або екзотичних тварин. Взагалі, вивчення тварин науки поєднує в собі сильну навчальну програму з практичним досвідом роботи з реальними тваринами.

Магістр наук в галузі тварин пропонує можливість зрозуміти відносини тварин та людей з ними, створюючи основу для роботи з тваринами в майбутньому. Цей ступінь також пропонує теоретичне та наукове розуміння біології та поведінки домашніх тварин, що дозволяє краще інтерпретувати їхні потреби та питання здоров'я.

Вартість отримання магістра в галузі тваринництва може сильно варіюватися в залежності від установи, яку студент вибирає, а також часу, необхідного для завершення певної ступеня. Розглядаючи різні програми, студент повинен обов'язково досліджувати вартість кожного з них.

Магістр наук в галузі тварин може надати різні варіанти кар'єри. Випускники можуть з нетерпінням чекати роботи в таких галузях, як молочне господарство або вирощування худоби та інших тварин на м'ясо. Деякі люди з цим ступенем можуть працювати як державні чи повітові інспектори, що працюють з тваринами. Інші вирішують продовжувати свою освіту та проходити диплом з медицини тварин, стаючи ветеринаром або помічником ветеринара.

Існує багато місцеположень для навчання в галузі науки про тварин, як в Інтернеті, так і в традиційних установах. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.