336 Магістр наук (MSc) Програми в Наука про дані 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Технологічні дослідження
  • Наука про дані
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (336)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Наука про дані

    Ступінь магістра є шляхом вищої освіти часто переслідував після отримання ступеня бакалавра. Магістр наук, як правило, фокусується на областях, що відносяться до математики і наук, але деякі університети могли нагороду цю ступінь за щось пов'язане з мистецтвом або гуманітарних наук. Програма випускниці часто займає від одного до трьох років.

    Що таке магістра в галузі науки даних? наука даних є вивченням наукових методів і систем, що використовуються для отримання інформації з структурованих і неструктурованих груп даних. Протягом усієї програми MSc, студенти часто дізнаються, як застосовувати інформаційні технології для управління бізнесом. Точні курси, необхідні для цього ступеня можуть варіюватися в залежності від установи. Ваше Особливу увагу також може впливати на курси, які ви повинні прийняти. Загальні курси для цього ступеня включають в себе алгоритми великих даних, методи і платформи, стратегічні бізнес-аналітику, великі аналітичні дані, безперервну і дискретну оптимізацію і машинне навчання.

    MSc є корисним, оскільки це може привести до більш високої заробітної плати, більш високий рівень освіти або поліпшення перспектив працевлаштування. Часто, організаційні навички, отримані, щоб студенти краще кандидатів для просування по службі.

    Важко точно визначити вартість ступеня магістра в галузі науки даних, тому що розташування школи, тривалість програми і типу класних все може відігравати певну роль у вартості. Якщо ви хочете, щоб отримати точну оцінку, то краще за все звернутися до університету ви сподіваєтеся взяти участь.

    З знанням, отриманим від заробітку магістра в галузі науки даних, ви можете бути готові до кар'єри в якості високопоставлених вчених даних. Однак, це не єдиний варіант кар'єри. Деякі вчені з цим утворенням пішли далі, щоб стати професорами, власниками малого бізнесу і урядовцями. Інформаційні технології є розвивається областю, що потрібні люди, які знають, як декодувати великі купи даних.

    Є деякі дослідження, щоб з'ясувати, яка програма підходить для вас. Після того, як ви знаєте, прийшов час застосувати.Шукати нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офіс школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.