7 Магістр наук (MSc) Програми в Молекулярні науки про життя 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Науки про життя
  • Молекулярна біологія
  • Молекулярні науки про життя
Сфери навчання
  • Науки про життя (7)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Молекулярні науки про життя

    MSc або магістра, є одним з найбільш популярних варіантів в світі для аспірантури. Ці програми зазвичай займає рік або два, щоб закінчити і допомогти студентам підготуватися до професійної кар'єри. Багато студентів вибирають, щоб заробити свої ступені в спеціалізованих областях, таких як молекулярна біологія і науки про життя.

    Так що ж таке магістра в галузі молекулярної Life Sciences? Цей курс навчання дозволяє студентам отримати більш глибоке розуміння хімічних і біологічних процесів, що відбуваються в клітинах. Класи, пропоновані в цій області можуть включати в себе біофізика, обчислювальна хімія, молекулярна photoscience, теоретичної хімії, клітинної біології, біохімії, медицині і навіть нанотехнології. Класи можуть бути запропоновані в Інтернеті або в обличчя, і деякі програми навіть включають стажування.

    Які переваги заробляти один з цих ступенів? Один з найбільших в тому, що студенти будуть мати можливість отримати перевагу в умовах зростаючої складному ринку праці.Більш важливо, однак, вони дізнаються більше про біології та хімії, надаючи їм цінну інформацію, як вони рухаються вперед з їхньої кар'єри. Отримання ступеня магістра також може допомогти поліпшити досвід роботи, навички критичного мислення та дослідницьких навичок.

    Вартість магістра в галузі молекулярної Life Sciences, залежить від багатьох факторів, у тому числі всі, від окремих варіантів студента, в країні, де розташована установа. Важливо, щоб зацікавлені студенти вчитися стільки, скільки вони можуть про свою організацію, щоб забезпечити хорошу підгонку.

    Багато різних кар'єри відкриті для тих, з магістра в галузі молекулярної наук про життя. Один з найбільш очевидним є в медичній сфері, як освіта біологія відкриває шлях до становлення лікар, медсестра або інший практикуючий. Молекулярні біологи можуть пред'явити робочих місць в області епідеміології, біомедичної інженерії, фармакології та дієтології.Звичайно, студенти можуть також вибрати, щоб стати дослідники, роблячи нові відкриття, пов'язані з обраної ними галузі.

    Якщо ви зацікавлені в MSc в галузі молекулярної Life Sciences, то почати сьогодні. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.