5 Магістр наук (MSc) Програми в Захист прав споживачів 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Маркетингові дослідження
  • Маркетинг
  • Захист прав споживачів
Сфери навчання
  • Маркетингові дослідження (5)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Захист прав споживачів

    Більшість людей знайомі з терміном "по справах споживачів» в контексті осіб, які відповідають інтересам громадськості. В академічному світі, однак, являє собою відносно нове, але зростання галузі навчання, яке зосереджується навколо завмер споживчі звички і тенденції. Якщо ви зацікавлені в області передових, який пропонує великий потенціал, Магістр наук (MSc) в у справах споживачів може бути для вас.

    Що таке магістра в галузі захисту прав споживачів? Програма аналізує споживачів, або покупців, в їх соціальній, економічній та екологічній середовища уточнення даних, тенденції та загальні. Типові студентів Курси може зайняти включають економіку з розвитком, поведінка споживачів та їх витрати і поведінки цін. Після того, як студенти освоюють основи споживчих економіки, вони йдуть на спеціалізацію в науково-дослідних областях, таких як споживчі технології та інновацій та сталого споживання.

    Є численні переваги заробляти ступінь магістра в галузі захисту прав споживачів, мабуть, найбільш помітним з яких є, які отримують підвищення кваліфікації у сфері, де пропонуються захоплюючі можливості для нових дослідницьких можливостей і зростання в майбутньому. Дійсно, експерти вважають, що створення робочих місць для цієї області буде рости в геометричній прогресії протягом наступних п'яти років.

    Вартість заробляти цей тип ступеня варіюватися залежно від школи і за місцем розташування. Щоб дізнатися більше про витрати конкретного програми, зверніться безпосередньо в школу.

    Студенти, які заробляють ступінь магістра в галузі захисту прав споживачів виявляються товарної на масив некомерційних маркетингових компаній на додаток до некомерційних науково-дослідних організацій. Деякі випускники також в кінцевому підсумку робить політики дослідження, спрямовані навколо захисту прав споживачів. Тому що поле є відносно новою, ринок праці розширюється, і експерти сходяться на думці потенціал для зростаючого напрямки досліджень існує, що робить його збудливого поля дослідження.

    Є варіанти, щоб заробити ступінь магістра в галузі захисту прав споживачів онлайн і в Сполучених Штатах і в інших країнах. Деякі студенти обирають, щоб об'єднати онлайн-курсову з фактичними курсів в класі. Це практичний варіант для працюючих фахівців та студентів з сім'ями. Для початку, пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.