8 Магістр наук (MSc) Програми в Економіка природокористування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Економічні дослідження
  • Економіка
  • Економіка природокористування
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (8)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Економіка природокористування

MSc, або Магістр наук, є ступінь, що присуджується університетами та іншими школами після студенти закінчують своє необхідну курсову та / або науково-дослідних цілей. Це вчена ступінь, як правило, представляє собою період, орієнтованих вчених для студента. Випускники, як правило, готові прийняти кращі робочі місця з більшою гнучкістю, більш високим потенціалом, і більш високих окладів. Це вірно для студентів в MSc в програмах Економіка природокористування.

Що таке магістра в галузі економіки навколишнього середовища? Ті люди, які розглядають кар'єру в економіці виявите, що є багато подполя з яких можна вибирати. Економіка природокористування є одним з них. Це просунута програма зазвичай фокусується на впливі розробки політики та вирішення проблем з питань сучасних умовах.Залежно від конкретної школи і програми, студенти можуть відвідувати заняття, пов'язані з просторовим, транспорту і економіки навколишнього середовища; раціональне використання природних ресурсів та усвідомлення сталого розвитку; і паливо технології, використання і виробництво. Більшість програм використовують комбінацію роботи в класі і лабораторії або практичного досвіду.

Як науковим ступенем, MSc економіки навколишнього середовища дає багато переваг. Випускники опиняються підготовлені до вирішення складних і цікавих кар'єри. Ці кар'єра може охоплювати більш високі рівні заробітної плати, більше можливостей для просування та більше впливу в суспільстві. Вчений ступінь в екологічній економіки позиціонує випускника повною мірою брати участь в поле.

Вартість відвідування цієї програми може змінюватися багато між школами. Це особливо вірно, як потенційні школи розташовані в різних країнах.Особи, сподіваючись поступити в MSc в екологічній економіки повинні звернутися школи безпосередньо, щоб отримати конкретну вартість і прийому інформації.

З цією науковим ступенем, випускники знайдуть собі позиціонується для роботи як керівників і фахівців у різних областях промисловості. Випускники можуть знайти роботу в якості політичних економістів, економічних дослідників, аналітиків для зелених фірм або державних органів, фізичних менеджерів ресурсів, або як дослідників для державних або приватних установах. Науково-дослідні центри, органи влади, університети та великі підприємства є одними з організацій, здатних на роботу випускників. Деякі випускники вирішили продовжити на сторону докторським ступенем.

&nbsp

Вимоги до вступників на цьому ступені розрізнятися між школами. Прочитайте списки програм нижче, щоб знайти школи, які хороший матч і заповнити відповідну форму свинцю.Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.