272 Магістр наук (MSc) Програми в Дослідження сталого розвитку 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Дослідження сталого розвитку
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (272)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Дослідження сталого розвитку

    Магістр наук в галузі сталого розвитку є ступінь, що є більш актуальним сьогодні у зв'язку з ростом населення і зростаючого усвідомлення в результаті впливу на навколишнє середовище. Люди, які дбають про пошук росту і розвитку рішень, вигідних планету користуватимуться вивчення цього поля і прагнуть працювати в ньому.

    Що таке магістра в галузі сталого розвитку? Цей ступінь допомагає студентам зрозуміти теорію позаду стійкої практики, поточних проблем у цій галузі, і потенційних засобів вирішення цих питань. Більшість програм ступеня об'єднати теми від природних наук, таких як кліматологія, біології та екології, і тим із соціальних наук. Курсова може вивчити методи використання енергії більш стійко, допомогти країнам, що розвиваються рости в екологічно відповідальним чином, або форма політики, що громадськість буде насправді слідують.

    Методи сталого Зростає джерелом занепокоєння для багатьох потенційних роботодавців, в тому числі компаній, державних установ і некомерційних організацій. Люди, які заробили магістра наук в цій дисципліні насолодитися широкий спектр можливостей для працевлаштування та успішної кар'єрі, роблячи роботу, щоб зробити світ кращим.

    Вартість переслідуючи ступінь магістра в стійкості залежить від декількох факторів. Установа, розташування, і навіть тривалість програми можуть вплинути навчання, збори та інші витрати. Потенційні студенти повинні порівняти реальну вартість декількох програм, перш ніж приймати остаточне рішення.

    Люди, які заробили магістра в стійкості можуть переслідувати різні кар'єри. Ці фахівці можуть стати екологічні консультанти або проводять спеціалізовані посади в компанії, такі як екологічні керівників.Люди з науковими фонів може продовжити роботу в якості дослідників, вчених-екологів, або вчених щодо збереження. Люди, що мають юридичні або фінансові фони можуть продовжити роботу як аудиторів та директорів дотримання.

    Магістр в галузі сталого розвитку пропонується в численних освітніх установах, включаючи установи з онлайн програм навчання. Зараз градусів може бути одним з найбільш економічних і зручних варіантів для людей, що переслідують вищу освіту. Якщо ви готові дізнатися більше про заповнивши онлайн ступінь магістра наук в цій розвивається області, пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.