19 Магістр наук (MSc) Програми в Догляд за тваринами та соціальне забезпечення 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Науки про життя
  • Наука про тварин
  • Догляд за тваринами та соціальне забезпечення
Сфери навчання
  • Науки про життя (19)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр наук (MSc) Програми в Догляд за тваринами та соціальне забезпечення

    Кваліфікація аспірантури, що представляє майстерність обраної вами галузі, ступінь магістра нагороджується передових студентів. Хоча зазвичай це стосується об'єктивної науки, сучасний магістр може охопити широке коло предметів.

    Що таке магістра в галузі догляду та догляду за тваринами? Мультидисциплінарна галузь, догляд за тваринами та благополуччя охоплює багато предметів, пов'язаних з годуванням, житлом, підтримкою та обробкою тварин. Це більш цілеспрямоване поле, яке відрізняється від загальної науки тваринництва. Програми зазвичай пропонують такі класи, як міграція тварин, молекулярна екологія та резистентність до хвороб. Ваша установа може також мати спеціалізацію для тваринного харчування, тваринництва, а також для збереження тварин.

    Охорона тварин та благополуччя дозволяють створити сильне спостереження, критичне мислення та навички досліджень. Це не тільки допомагає у пов'язаній кар'єрі, але і в будь-якій роботі, де необхідно знайти останню інформацію. Більшість програм також наполягають на вивченні протоколів для вивчення та догляду за тваринами.

    Будь-які фінансові проблеми, які ви можете мати, найкраще адресовано школі за вашим вибором. Хоча неможливо дати певну вартість, ви можете претендувати на стипендії, відстрочки або кредити залежно від вашої установи та ситуації. Інтернет-програми також зазвичай дешевші, ніж навчання на місці.

    Кар'єри, доступні для цього ступеня, - це, як правило, державний сектор та академічна робота. Інститути тваринництва потребують технічних досліджень тварин для проведення досліджень домашніх та диких тварин. Існують також тваринницькі компанії, зоопарки та рибальство, які шукають спеціалістів з догляду за тваринами. Випускники також знайшли роботу з державними заходами з охорони природи, як планувальники добробуту тварин та аналітики з догляду за тваринами.

    Ви можете, як правило, знайти університети, що пропонують ступені в галузі догляду за тваринами та добробуту по всьому світу. Якщо онлайн-навчання є вашим найкращим варіантом, ви, як правило, можете знайти програму, яка може вмістити вас. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.