12 Магістр наук (MSc) Програми в Бізнес-фінанси 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Економічні дослідження
  • Фінанси
  • Бізнес-фінанси
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (12)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Бізнес-фінанси

Для того, щоб виділитися серед сотень претендентів на роботу, багато людей вважають за краще проводити вчений ступінь, таких як магістра наук (MSc). Це одно- або дворічна програма післявузівської дає більш глибоке розуміння обраної області дослідження, з акцентом на практичні навички та науково-дослідних методів.

Що таке магістра в галузі бізнес-фінансів? Цей ступінь дає студентам глибоке розуміння фінансових теорій, які впливають на бізнес і як застосовувати їх в реальних життєвих ситуаціях. Він часто включає в себе курси з інвестиційного аналізу, фінансів мікроструктури, оцінки, похідних, оптимальної структури капіталу, злиття і поглинань, а також оподаткування. Тому, як правило, вимагає базового розуміння фінансів та економіки в якості необхідної умови для прийняття.

Фінанс є одним з найпопулярніших розділів ділового світу, так що наявність хорошої бази знань в цій області буде служити випускникам, незалежно від кар'єри вони вибирають.Студенти також отримають користь від укріплених аналітичних методів і дослідницьких здібностей.

Вартість ступеня магістра може варіюватися в залежності від обраної школи, країни навчання і тривалості курсу. Для отримання додаткової інформації звертайтеся до відділу приймальної комісії в школі на вибір.

Випускники з магістра наук в області фінансів Бізнес часто виявляються володіють сильною конкурентною перевагою на ринку праці. Можна знайти роботу в таких секторах, як приватного банківського обслуговування, інвестиційно-банківські послуги, торгові операції з цінними паперами, управління кредитними ризиками, хедж-фондів або в консалтинговій компанії. Вони мають право на роботу в приватному і державному секторах, в великих корпорацій або малого бізнесу і стартапів.

Це популярний варіант ступеня, і, таким чином, пропонується в навчальних закладах в ряді країн. Кожна ступінь трохи відрізняється, так що є цінним, щоб навколо магазину і знайти програму, яка найкращим чином відповідає вашим потребам і освітніх цілей.Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.