20 Магістр наук (MSc) Програми в Автоматизація/Автономні системи 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр наук (MSc)
  • Технологічні дослідження
  • Автоматизація
  • Автоматизація/Автономні системи
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (20)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр наук (MSc) Програми в Автоматизація/Автономні системи

Роботи, щоб підкорити майбутнє виробництво. Як нові технології виробництва і вимоги розроблені, ті, з магістра наук (MSc) в області автоматизації / автономних систем необхідні для спостереження за зростаючою робочої сили інтелектуального обладнання.

Що таке магістра в галузі автоматизації / Системи автономного? Це вчений ступінь, яка вимагає двох додаткових років навчання в аспірантурі. Вона підходить для тих, хто з інженерною освітою і фокусується на поєднанні технічних аспектів виробництва до потреб бізнесу в обробній промисловості. Слухачі дізнаються, як автономні машини призначені і використовуються для зниження витрат і підвищення якості виробів, створених. Технічні аспекти цих програм зосередитися на можливостях і обмеженнях машини, які можуть що функція самостійно. Теми навчання включають робототехніки обладнання, програмного забезпечення та штучного інтелекту.Студенти також вивчають бізнес-середовища в обробній промисловості.

Випускники передових технічних навичок і бізнес-знання, які застосовні в вузькоспеціалізованої області автоматизації. Вони здатні працювати з автоматизованим обладнанням для створення параметрів, які дозволяють ці інструменти функціонувати самостійно. Вони здатні аналізувати процеси і здійснювати економію витрат заходи по підвищенню прибутковості їхніх організацій.

Вартість цих програм залежить від установи. Ті, хто зацікавлений рекомендується звертатися до Приймальної факультетах університетів у стадії розгляду для більш докладної інформації щодо плати та за навчання. Майбутні студенти повинні також бюджет на матеріали і витрати на проживання протягом двох років навчання.

Після закінчення однієї з цих програм, випускники готові вийти на керівних посадах у виробничому секторі. Деякі знаходять роботу на заводах, де існуючі роботизовані операції потрібні кваліфіковані нагляд.Інші працюють в галузях, де концепція автоматизації все ще є новою. Випускники допомогти в розробці нових засобів виробництва, які включають ці складні інструменти. Набуті навички лідерства допомагають просунути ці випускники у верхній частині їх управлінських структур, а деякі можуть в кінцевому підсумку отримати керівні посади.

У число навчальних варіантів, майбутні студенти повинні зібрати якомога більше інформації, скільки можливо, перш ніж приймати рішення. Якість курсові доступні в Інтернеті, який відповідає потребам тих, хто з географічними та планування завдань. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.