90 Магістратура Програми в Інновації та підприємництво 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Бізнес-дослідження
  • Підприємництво
  • Інновації та підприємництво
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (90)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Інновації та підприємництво

    Це займає особливе набір навичок введенням в експлуатацію свіжого бізнесу або проекту. Не у всіх є здібності чи мужність, щоб дослідити невідоме. Ті, зі ступенем магістра в галузі інновацій та підприємництва оснащені знання та навички фірми повинні розробляти ідеї в можливості і вийти на нові ринки.

    &nbsp

    Що таке Майстер в інновацій та підприємництва? Це вчений ступінь, що підвищує навички талановитих професіоналів бізнесу за межами аспірантурі. Він також фокусується на створення лідерів, які готові ризикувати і досліджувати нові ідеї. Курсова часто складається з огляду основних бізнес-тематики в тому числі організаційних структур, фінансів, економіки та права. Додаткові теми боротьби з розвиваються бізнес-плани, управління проектами, наукових досліджень, розробок і стратегічного маркетингу. Студенти можуть вибрати, щоб зосередитися на конкретній галузі або технології.

    &nbsp

    Після завершення своєї програми, випускники готові увійти в робочу силу, як керівників проектів і дослідників. Багато хто знаходить роботу з технологічними фірмами напрямки розробки нового програмного забезпечення та апаратних засобів. Інші воліють працювати самостійно і здатні почати і управляти своїми власними компаніями. Деякі гідну роботу в якості аналітиків і консультантів.

    &nbsp

    Це важливо враховувати, як багато варіантів, як це можливо, до прийняття рішення про програму. Для міжнародних студентів і працюючих фахівців, он-лайн університети пропонують якісну освіту, яка вписується в обмеження способу життя. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.