34 Магістратура Програми в Фінанси та економіка 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Економічні дослідження
  • Фінанси
  • Фінанси та економіка
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (34)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Фінанси та економіка

    Заробіток ступінь магістра є результатом аспірантурі. Вони, як правило, присуджується після великої кількості інструктора керував досліджень і співпраці була завершена. Цей ступінь може визначити компетентність у професійній та технічній сферах. У фінансовій галузі, ця ступінь може підвищити професійні навички і встановити осіб, крім своїх конкурентів.

    &nbsp

    Що таке Майстер в галузі фінансів і економіки? Який вид суб'єктів розглядаються в цій програмі? У світі фінансів існує багато областей, у фокусі. Ці програми можуть ув'язнити в макроекономічній політиці або на фондовому ринку. Інші теми включають в себе кількісні економічні та теоретичні або прикладної економіки. Студенти отримують інструменти, необхідні для адаптації до змін у фінансовому середовищі і розробити теоретичний аналіз.

    &nbsp

    Є часто фінансові вигоди для участі в цій аспірантурі, але переваги виходять за рамки бюджету.Більш високі ступені рівня часто орієнтовані на професіоналів, які заробляють досягнень такі градації. Учасники програми можуть отримати професійні контакти, розширення існуючої мережі. У кульмінації програми, студенти зазвичай користуються більш легкий доступ до високо затребуваних позицій. Учасники програми взаємодіють з професіоналами, які користуються авторитетом в областях і можуть почати розвивати мережу однолітків, перш ніж вони закінчать навчання.

    &nbsp

    З освітніх установ, розташованих в різних районах світу, витрати, пов'язані з участю в цих програмах може варіюватися. Люди, які сподіваються взяти участь в програмі повинні спілкуватися безпосередньо зі школами точною інформацією щодо навчання та пов'язаних з ним зборів.

    &nbsp

    Після закінчення, фахівців часто позиції з великими установ. Робота включає такі посади, як фінансового регулятора або бізнес-аналітика.Інші можливості працевлаштування перебувають у сфері управління активами, страхових компаній, державного управління та приватних банків. Деякі посадові обов'язки включають управління активами, консалтинг і хеджування.

    &nbsp

    Люди, які сподіваються просувати свою кар'єру за рахунок подальшої освіти слід звернутися до лістинг програми для більш докладної інформації. Коли відповідні програми будуть знайдені, заповніть свинцеву форму. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором шляхом подачі в головній формі.