3 Магістратура Програми в Філософія, політика й економіка 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Соціальні науки
  • Філософія, політика й економіка
Сфери навчання
  • Соціальні науки (3)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Магістратура Програми в Філософія, політика й економіка

      Заробляючи ступінь магістра надає студентам світ можливостей. Ці особливі наукові ступені іноді називають вчених ступенів, оскільки їх програми, як правило, зарезервовані для тих, хто вже закінчив і отримав ступінь бакалавра.

      Що таке магістр в області філософії, політики та економіки (PPE)? Ця багатошарова ступінь дає студентам всеосяжний огляд трьох вищезазначених предметних областей. Такі теми, як порівняльний уряду, попиту і пропозиції, етики та політичної науки буде обговорюватися детально. Загальна мета програми полягає, щоб показати студентам, як впливати на три окремих академічних поля і розходяться один від одного. Додаткові курси з історії, соціології, літератури і може також знадобитися для виключення з деяких програм.

      Ті, хто отримує ступінь магістра може розраховувати на отримання різних пільг після закінчення школи.Багато студентів, особливо ті, хто вже працює, отримують вищу зарплату, і отримати доступ до збільшення числа можливостей кар'єрного росту.

      Вартість заробітку магістра буде залежати від безлічі факторів. Географічне положення та інституційні показники мають найбільш сильний вплив на вартість програми. Для отримання додаткової інформації, студенти повинні звернутися до програми вибору безпосередньо.

      Після отримання цього ступеня, більшість випускників воліють працювати в академічній сфері. Багато з них обрати, щоб стати університетські професори або викладачі. Вони можуть бути також очікується публікація літератури і представити коментарі з відповідних питань. Багато викладачів вважають за краще присвячувати більшу частину свого часу, щоб дослідити різні теми і предмети. Невеликий відсоток випускників воліють працювати в державних установах, допомагаючи чиновників приймати важливі економічні рішення.

      Ви будете мати широкий спектр освітніх варіантів на вибір, коли справа доходить до заробити цей ступінь; деякі вважають за краще, щоб заробити собі ступінь повністю онлайн. Щоб дізнатися більше про ваших варіантів, пошук нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.