13 Магістратура Програми в Управління роздрібною торгівлею 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження в галузі управління
  • Управління роздрібною торгівлею
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (13)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

    Магістратура Програми в Управління роздрібною торгівлею

    Для роботи в роздрібній управління, необхідно багато досвіду роботи і, можливо, формальної освіти. Переслідуючи ступінь магістра в галузі управління роздрібною торгівлею, ви можете дізнатися, що це бере, щоб досягти успіху в світі бізнесу.

    &nbsp

    Що таке Майстер в роздрібній управління? Призначений для аспірантів, які мають вчені ступені в галузі гостинності, ця програма готує вас до роботи в будь-який з різних роздрібних професій. Студенти отримують навички в галузі ділового адміністрування, візуального мерчандайзингу та маркетингу. Вони також можуть проводити концентрації в події, продукти харчування, або управління роздрібних послуг. Класи в області бухгалтерського обліку та економіки, як правило, включені в навчальні програми програми.

    &nbsp

    Ви можете зробити Ваш роздрібний резюме менеджера виділяються отримання ступеня магістра. Хоча потенційні роботодавці в першу чергу зосередитися на свій попередній досвід роботи, ваш формальне навчання може справити на них враження і збільшити ваші шанси на отримання позицію.Оскільки попит на роздрібних робочих місць буде рости в майбутньому, знайти роботу не повинен бути складним процесом.

    &nbsp

    Є ряд програм ступеня доступні, і більшість з них займе два роки, щоб закінчити. Навчання варіюється від школи до школи. Дослідження або зв'яжіться установа перед застосуванням, щоб визначити вартість реєстрації.

    &nbsp

    Майстер в роздрібній управління мірою може відкрити двері для цілого ряду професійних можливостей. Багато випускників знаходять роботу в якості менеджерів мерчандайзингу, купуючи директорів, менеджерів з маркетингу та менеджерів із закупівель. Ви також можете бути кваліфіковані, щоб подати заявку на будь-якій позиції управління старшої ланки. Зі ступенем магістра, ви готові працювати в більшості областей індустрії гостинності, особливо ті, що відносяться до маркетингу та продажу і закупівлі.

    &nbsp

    Є багато міжнародних університетів, які пропонують програми в роздрібній управління.Крім того, загальні для людей, щоб зареєструватися в онлайн-програм. Зрозумійте, що багато шкіл вимагають, щоб студенти мають не менше двох років досвіду роботи до надходження. Якщо ви готові придбати ваш ступінь, пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.