29 Магістратура Програми в Управління береговими та морськими ресурсами 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження навколишнього середовища
  • Узбережжя (Узбережна) екологія
  • Управління береговими та морськими ресурсами
Сфери навчання
  • Дослідження навколишнього середовища (29)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Управління береговими та морськими ресурсами

Ступінь магістра сприяє навчання студентів, які заробили ступінь бакалавра. Майстер в прибережній і морській Управління пропонує поглиблене вивчення стійкості, природних ресурсів та управління.

Ви можете запитати, що майстер в прибережних і морських ресурсів? Це міждисциплінарний, міжнародний ступінь в галузі управління ресурсами. Більшість програм підкреслити методи та ідеї від соціології, економіки, екології і бізнес-досліджень. Випускники мають знання про цінні та різноманітних ресурсів моря і узбережжя, зрозуміти їх поточний стан, і є досвід та інструменти для заохочення стійкості морських ресурсів.

Є численні переваги для тих, хто заробляє на ступінь магістра в галузі управління прибережними і морськими. Ступінь дає випускникам можливість працювати в багатьох різних районах світу, і вони в змозі зробити деякі суттєві зміни.Їх робота допомагає поліпшити стан навколишнього середовища і зробити його краще для майбутніх поколінь, і їх навички управління корисні у багатьох сферах життя.

Є міжнародні програми по всьому світу для управління прибережними і морськими. Витрати можуть трохи розрізняються залежно від школи і тривалості програми. Дослідження декількох університетів і з'ясувати, від них прямо, що ваші фінансові зобов'язання будуть.

Ступінь магістра в галузі управління прибережними і морськими готує випускників до кар'єри високого рівня в різних областях. Вони включають в себе роботу в наукових і технічних сферах, забезпечення та консультування в ролі управління, а також впровадження нових інструментів за територіальним прибережній і морській галузі. Випускники готові також консультації позиції в енергії океану, відновлення навколишнього середовища, управління, морських ресурсів, територіального планування, днопоглиблювальні роботи, і масла.

Це простий у використанні нашу базу даних для пошуку ідеального прибережної і морської програми управління для ваших потреб. Почніть з вашої освіти відразу і почати дивитися сьогодні. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.