9 Магістратура Програми в Технології та інженерія 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Професійні дослідження
  • Технології та інженерія
Сфери навчання
  • Професійні дослідження (9)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

      Магістратура Програми в Технології та інженерія

      Майстер професійного навчання (MPS) є диплом про вищу освіту розроблені сконцентруватися більш конкретно на одній області в рамках більш широкої міждисциплінарної галузі. Існує правило, акцент на реальних додатках навичок. Люди, які переслідують цю ступінь можете поглибити свої професійні знання у своїй поточній промисловості або може бути шукає для перемикання професійних передач.

      Які Професійні Дослідження в технології та інжинірингу? Ступінь такого роду можуть зосередитися на інформаційних технологій, або це може бути стурбовані проектування і планування будівництва. Різні програми можуть запропонувати курси, спрямовані активізувати студента знання предмета, щоб максимізувати його застосування до існуючих галузей. У більшості випадків, курс навчання буде поєднувати в класі лекції з польових робіт.Класи можуть включати інформатику, психологію, підтримки прийняття рішень, індустрії безпеки, управління ризиками, і з кризами і лихами. Програма може також передбачати, або вимагають, стажування або професійну проживання.

      Переваги МПС включають збільшення знання про те, як застосовувати набуті навички в реальних ситуаціях у професійній обстановці. Випускники можуть користуватися довірою розуміння свого предмета і як він працює під справжніх обставинах, перш ніж вони вийти на поле. Люди, які вже в галузі і які прагнуть цю ступінь поглибити і розширити свої знання можуть отримати вигоду з доданої вартості, який вони приносять до роботи. Професійна ступінь може збільшити потенційний дохід і гарантії зайнятості.

      Вартість навчання та реєстраційні збори варіюються залежно від програми і школи. Зв'яжіться зі школою, з програмою за вашим вибором для подробиці, що стосуються його вимоги за навчання.

      Є безліч кар'єрні можливості для випускників з Майстер професійного навчання в технології та інжинірингу. Області включають видобуток та інші галузі енергетики, рибальства, сільського господарства, туризму, громадської інфраструктури, міського та регіонального планування, транспорту, міського дизайну та аналітику ризиків катастроф, назвемо лише деякі з них. Безпека є полем збільшення можливість в інформаційній промисловості. Архітектура підприємства і безпеку інженерних ростуть полів, які повинні люди з конкретним досвідом.

      Наша база даних має широкий вибір програм, які пропонують професійне навчання градусів в технології і техніці з університетів по всьому світу. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.