242 Магістратура Програми в Дослідження сталого економічного розвитку 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження сталого розвитку
  • Дослідження сталого економічного розвитку
Сфери навчання
  • Дослідження сталого розвитку (242)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Дослідження сталого економічного розвитку

Майстер мірою це просунута програма для студентів, які вже завершили ступінь бакалавра. Ці програми, як правило, вимагають додаткових двох років повного навчального часу. До закінчення, студенти повинні продемонструвати компетентність з матеріалом, виконуючи оригінальний науково-дослідний проект.

Отже, що майстер в стійких економічних дослідженнях? Це високий рівень бізнесу ступінь програма, яка фокусується на стійких методах. Ці програми, як правило, включають в себе багато з стандартних бізнес-організації курсів, але акцент робиться на нових стратегій, які не викликають стільки шкоди навколишньому середовищу. Студенти можуть дізнатися, як керувати бізнесом або відділом, а також навігації по більш складній нормативно-правовому середовищі. Курси, як правило, включають в себе стандартний бухгалтерський облік, фінанси і операції тему, а також екологічно чисті енергію і виробничі методи.

Випускник програми сталого економічного дослідження часто отримує кращі комунікаційні та лідерські здібності.Вони можуть дізнатися навички управління проектами і як знайти способи, щоб зробити більш ефективними процеси. Їх розуміння нових стійких методів виробництва і транспортування можуть допомогти їм адаптуватися старі бізнес-моделі для сучасної епохи.

Витрати на ці програми різняться. Приймальні відділи університетів мають інформацію, що відноситься до навчання і зборів. Студенти повинні також бюджет протягом двох років життя і транспортні витрати, в той час як поступив.

Професіонали з однією з цих ступенів мають кваліфікацію для роботи в виробничому секторі в якості керівників операцій і аналітиків витрат. Деякі беруть роботу в сфері транспорту і допоможе знайти нові шляхи для оптимізації доставки продукції кінцевим споживачам. Зелені технології фірми наймають цих фахівців для кар'єри в області розвитку бізнесу. Ті, кому подобається їх незалежність можуть знайти гідну роботу в якості консультантів або власників малого бізнесу, як.

Програми онлайн пропонують гнучкі формати, які добре працюють для іноземних студентів і працюючих фахівців. Шукати нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офіс школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.