31 Магістратура Програми в Спорт і психологічні вправи 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження спорту та фізичних вправ
  • Спортивна наука
  • Спорт і психологічні вправи
Сфери навчання
  • Дослідження спорту та фізичних вправ (31)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Спорт і психологічні вправи

Для того, щоб подати заявку на програму магістра, необхідно мати ступінь бакалавра. Для студентів, зацікавлених у поглибленні їх любов до спорту продуктивності, майстром спорту зі спортивних і здійснювати психології може бути хороша програма, щоб взяти.

Ви можете подумати, що Майстер в спорті і фізичних вправах психології? Цей ступінь дає студентам важливих знань про те, як людина продуктивність вплив розуму в області спортивних змагань. Навчальна програма змінюється в залежності від програми, яку ви берете, але приклади класів включають когнітивної нейронауки, молекулярної біології та поведінки людини двигуна. Багато програми забезпечить стажування в кінці, таким чином, що студенти можуть відточити свої набуті навички в реальній обстановці життя.

Випускники зі ступенем магістра в спорті і фізичних вправ психології дізнатися багато нового про здоров'я і рухи людини, що вигідно не тільки професійно, але і на особистому рівні, а також.Є також безліч можливостей для кар'єрного росту для тих, хто з цим професійним ступеня.

Студенти можуть отримати ступінь магістра в галузі спорту і фізичної психології в школах по всьому світу. Кожна програма відрізняється, і розташування може сильно вплинути на скільки програма коштуватиме. Контакти школи ви зацікавлені, щоб дізнатися, скільки ступінь може вам дорого коштувати.

Є багато варіантів кар'єри для тих, хто зацікавлений у спорті та фізичної психології. Випускники можуть працювати в академічних позицій, таких як інструктор, спортивний психолог спортивної відділу або професійної організації, або директора спортивної психології. Випускники можуть працювати в приватній практиці в якості психічної підготовки консультанта, тренера викладача або консультанта. Інші можливості включають академічну тренер, спортсмен офіцера зв'язку, координатор спосіб життя продуктивності, управління службами життя, або менеджер з розвитку гравець.

Це може бути можливим, щоб отримати ступінь магістра, приймаючи більшість ваших класів в Інтернеті. Щоб з'ясувати, які школи пропонують таку можливість, пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.