24 Магістратура Програми в Спортивний бізнес-менеджмент 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження спорту та фізичних вправ
  • Спортивний бізнес
  • Спортивний бізнес-менеджмент
Сфери навчання
  • Дослідження спорту та фізичних вправ (24)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Спортивний бізнес-менеджмент

    Магістерська ступінь - це дворічна поїздка, яка закінчує ступінь бакалавра в його обраній темі. Деякі студенти переслідують цей ступінь відразу після закінчення чотирирічного ступеня або багато років пізніше під час роботи над їхньою кар'єрою.

    Ви, можливо, задаєтесь питанням, що є магістром у спортивному бізнесі? Це поле є гібридом спортивних знань та бізнес-адміністрування. Деякі курси, які ви можете очікувати взяти, включають управління бізнесом, групові переговори та фінанси. Ви також можете розраховувати на більш детальний вивчення обраного виду спорту, який є частиною вашого ступеня. Як передумова, ви можете вивчити вступне управління бізнесом.

    Деякі з навичок, які ви можете вивчати в цій програмі, включають управління, мережеві зв'язки та спілкування. Кожен з цих навичок важливий для роботи в спортивному бізнесі управління, але також корисний у вашому повсякденному житті. Зв'язки з мережею можуть допомогти вам у особистому спілкуванні, тоді як керування може допомогти організувати та делегувати завдання.

    Щоб заплатити за ступінь магістра, шукайте допомогу з обраної вами школи. Багато закладів пропонують фінансову підтримку аспірантам, оскільки рівень навчання вимагає можливості зробити роботу важкою.

    Коли ви шукаєте роботу після отримання ступеня магістра з управління спортивним бізнесом, у вас є багато варіантів. З бізнес-боку ви можете шукати посади в спортивному комісарі або комісії власника. На спортивній стороні ви можете укласти договірні переговори як захисник спортсмена чи команди. Широке розуміння предмета може також кваліфікувати вас як вчителя.

    Школи, які пропонують такий ступінь, можуть бути знайдені у багатьох країнах. Якщо вам потрібно звузити пошук, подумайте, наскільки далеко ви хочете подорожувати, і чи доступні курси в Інтернеті. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.