6 Магістратура Програми в Професійні науки про життя 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Професійні дослідження
  • Професійні науки про життя
Сфери навчання
  • Професійні дослідження (6)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

    Магістратура Програми в Професійні науки про життя

    Професійний майстер ступеня, яка призначена, щоб дозволити студентам одночасно вчитися і розвиватися безпосередній досвід роботи в рамках даної галузі. В результаті подвійного навчальної програми, випускники часто добре підготовлені, щоб увійти в робочу силу після закінчення навчання.

    Що таке професійний магістр з біології та наук про життя? Це особливий шлях навчальні центри з вивчення життя, в тому числі мікроорганізмів, рослин і тварин. Через широкого розповсюдження тим, охоплених цій галузі, програми вузькі студенти багатьох кандидатських 'зосередитися на конкретній галузі дослідження, такі як лікарські препарати. У цій області, грантових програм студентам доступ до ряду різних безцінних ресурсів для навчання. Наприклад, студенти можуть злучатися з поєднанням різних фармацевтичних компаній медичних науково-дослідних установ і університетів, що пропонують навчання в галузі біології.

    Для тих студентів, які зацікавлені в біології та наук про життя, найбільш помітною перевагою цього шляху дослідження ногу вона забезпечує в плані досвіду зайнятості. Кілька років досліджень і лабораторних робіт може скласти великою часткою практичний, технічних знань. Цей досвід може, в свою чергу закласти міцний фундамент для успішної кар'єри в цій галузі.

    Кожен професійний магістр з біології та наук про життя буде включати в себе різні витрати. Кращий спосіб дізнатися про даної школи 'и навчання та зарахування зборів зателефонувати і попросити приймальної комісії.

    Професійний магістр з біології та наук про життя можна перевести в ряд професій, особливо для випускників, які прагнуть працювати біологів. Ступінь може дозволити студентам спеціалізуватися свої знання поля в різних конкретних областях, починаючи від біології рослин епідеміології. Залежно від студента 'и уваги, він чи вона може вибрати, щоб стати лаборантом або дослідника.Деякі поля можуть зажадати ще вищу освіту, і студенти, які бажають продовжити дослідження позиції в цих областях часто вибирають для завершення більше шкільного перш ніж шукати роботу.

    Зрештою, професійний магістр з біології та наук про життя може бути дуже вигідним крок у кар'єрі. Щоб почати процес пошуку і застосування до ідеальному програма для вас, використовуйте нашу пошукову список шкіл. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.