61 Магістратура Програми в Продукти харчування та напої 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв
  • Продукти харчування та напої
Сфери навчання
  • Дослідження харчових продуктів і напоїв (61)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Продукти харчування та напої

    Ступінь магістра надає учням навички, які можуть поставити їх на перше місце в робочій силі через їхні знання та досвід. Більшість із цих програм зосереджуються на конкретній галузі навчання і тривають від одного до двох років до завершення. Отримання ступеня магістра може допомогти студентам досягти успіху у своїй кар'єрі та підготувати їх до додаткової післядипломної освіти.

    Що таке майстер у бізнесі харчування та напоїв? Цей ступінь зосереджена на підготовці та обслуговуванні їжі разом з такими додатками, як ведення ресторану та контроль за діяльністю об'єкта гостинності. Студенти можуть ознайомитись із бізнес-сторінкою галузі, а також з конкретною галуззю інтересів, такими як вино, туризм або громадське харчування. Цей ступінь допомагає їм налаштовувати найважливіші аспекти успішного ведення бізнесу в харчуванні та напої від планування до виконання.

    Студенти, які отримують ступінь магістра бізнесу з харчуванням та напоєм, можуть отримати глибоке розуміння операцій бізнесу. Це включає фінансовий аналіз, бюджетування та управління. Ці навички можуть дозволити студентам піти у гостинну робочу силу, добре підготовлену з урахуванням операцій на передньому і задньому напрямках.

    Вартість майстер-програми може відрізнятися залежно від того, де студент вибирає навчатися. Щось, що потрібно розглянути, - це термін навчання. За винятком онлайнових курсів, багато шкіл надають рекомендації щодо місцевої вартості життя, а також навчання та інші збори.

    Студенти, які заробляють магістра в галузі харчових продуктів та напоїв, можуть бути готові успішно працювати або підтримувати бізнес у галузі харчових продуктів та напоїв. Вони можуть знайти кар'єри у сфері їжі та вина, брендингу, дизайну продуктів харчування або харчування з такими роботами, як менеджер з продажу, директор з харчових продуктів та напоїв, менеджер з харчування, готельний менеджер та туроператор. Деякі студенти продовжують шукати кар'єру в галузі харчової науки та виробництва.

    Ряд університетів у всьому світі пропонують магістра в галузі харчових продуктів та напоїв. Інтернет-курси також доступні для студентів, які хочуть отримати дистанційну освіту. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.