16 Магістратура Програми в Охорона історичних об'єктів 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Архітектурні дослідження
  • Охорона історичних об'єктів
Сфери навчання
  • Архітектурні дослідження (16)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

    Магістратура Програми в Охорона історичних об'єктів

    Магістерська ступінь - це одиниця навчання, відкрита студентам на поступовому рівні. Студенти, які переслідують програму, мають можливість розширювати свої знання для просування своєї кар'єри або підготовки до докторських програм. Завершення програми зазвичай займає від одного до двох років.

    Що таке майстер історичного збереження? Ці програми пропонують ретельне вивчення історії, збереження будівель та артефактів та соціально-економічне значення збереження в більш широких масштабах. Теми курсу можуть включати в себе технічний огляд архітектурної інспекції та реабілітації, концептуальні дослідження та аналіз впливу збереження, європейської культури та спадщини та законів про реабілітацію міст. Студенти мають можливість закріпити сильний фон соціальних та історичних знань, які використовуються при застосуванні набутих навичок, необхідних для реабілітації.

    Виконання ступеня магістра може надати студентам багато цінних і товарних навичок. Вивчення ефективних методів дослідження, розуміння того, як спілкуватися та консультуватися як фахівець у цій галузі, а також можливість планувати та організувати проекти, можуть допомогти студентам, які змагаються за вищі посадові позиції або продовжують освіту.

    Вартість запуску програми може відрізнятися залежно від місця розташування кожної установи та тривалості курсу. Очікувані студенти повинні звернутися до конкретних шкіл для отримання додаткової інформації про вартість та вимоги.

    Майстер історичного збереження пропонує унікальну можливість студентам стати фахівцями в спеціалізованій галузі. Випускники можуть розраховувати на пошук різноманітних потенційних кадрів, включаючи дослідників у державному та приватному секторах, істориків, консультантів з консервації, керівників проектів з консервації, планувальників консервації та проектування, директорів розвитку громад, архівістів, кураторів, координаторів подій, техніків бібліотек, спеціалістів із природних ресурсів та вчителі.

    Інтернет-курси, графіки роботи за сумісництвом та міжнародні варіанти доступні для вивчення студентів. Щоб почати, шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.