18 Магістратура Програми в Некомерційні організації – НКО 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Адміністративні дослідження
  • Некомерційні організації – НКО
Сфери навчання
  • Адміністративні дослідження (18)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

    Магістратура Програми в Некомерційні організації – НКО

    Не-для некомерційних організацій (НКО) існують по всьому світу, причому деякі з них носять міжнародний характер, і вони визначаються їх необхідності реінвестувати всі додаткові доходи для досягнення організації 'и мети, а не розподіляти їх в якості прибутку або дивідендів . Багато НКО благодійної організації або послуги, які доступні для допомоги бідним, розвиток освіти та релігії, розвитку або інший корисний общинних послуг. Майстер не-для некомерційних організацій студенти дізнаються про різні типи НКО, а й правові та економічні аспекти їх введення, такі як планування, стратегія, лідерство, політика, податковий статус, представництво, підзвітність та аудит положення, контроль і управління та господарської діяльності.

    Майстра в не-для некомерційних організацій, пропонованих численними університетами і школами по всьому світу, в Австралії, Брунеї, Болгарії, Нідерландів, Іспанії, Швеції, Швейцарії та Великобританії. Більшість програм, які тривають протягом одного-двох років і вимагають ступінь бакалавра, як мінімум, обов'язковою умовою допуску. Ціни та дослідження методів майстрів у програмах НВО варіюються залежно від країни, школа та відділ. Різних майстрів НВО програми, орієнтовані на різні області спеціалізації, додавши високий рівень випускників 'можливості працевлаштування після завершення.

    Якщо ви зацікавлені в отриманні додаткової інформації про майстра, що не некомерційна програма організації, просто прокрутіть вниз і натисніть, щоб дізнатися більше, сьогодні!