6 Магістратура Програми в Наука про поліцію 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Правознавство
  • Кримінальний процес
  • Наука про поліцію
Сфери навчання
  • Правознавство (6)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Наука про поліцію

Після отримання ступеня бакалавра студенти можуть вибрати роботу для отримання ступеня магістра. Цей тип ступеня допомагає учням створювати передові навички, щоб дати їм поштовх, коли шукають кар'єру у своїй галузі.

Що таке майстер поліцейської науки? Ця програма призначена для тих, хто, можливо, вже має трохи досвіду у сфері правоохоронної діяльності або тих, хто прагне отримати вищу позицію. Завдяки заняттям, орієнтованим на клінічну психологію та соціологію, студенти можуть підготуватись до кращого вирішення часто напружених ситуацій, що виникають у рамках службових обов'язків. Курси, включені в цей курс, призначені для того, щоб допомогти майбутнім офіцерам, детективам та іншим працівникам правоохоронних органів виконувати свої роботи безпечно та ефективно.

Освоївши клінічне уявлення про психологію та соціологію, учні можуть розраховувати на такі переваги, як кращі міжособистісні комунікації, полегшення спілкування та краща робота зі стресовими ситуаціями. Ці навички не лише допомагають збагатити особисті життя школярів, але й дозволяють досягти кращої роботи.

Як правило, отримання ступеня магістра цього різноманіття триває від шести місяців до одного року, тому майбутні студенти повинні планувати відповідно при роботі з ціною. Вартість курсів буде відрізнятись від установи до установи та країни до країни.

Величезна кількість професійних кар'єрів правоохоронних органів на вищих навчальних закладах може відкрити для випускників програми, які мають такий рівень освіти в поліцейській науці. Деякі випускники робочих місць, можливо, зможуть вибрати з числа судових виконавців; слідчий з кримінальних справ / приватний детектив; офіцер прикордонного патруля; поліцейський патрульний офіцер; маршал, рибалка та охоронця гри; та імміграційний інспектор. Кожна з цих робочих місць використовує міжособистісні та оцінювальні навички, отримані протягом курсів.

Студенти можуть брати участь у курсах політології на місцевому рівні, але вони також мають можливість відвідувати заняття на міжнародному рівні або в Інтернеті. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.