38 Магістратура Програми в Міжнародне бізнес-адміністрування 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Бізнес-дослідження
  • Бізнес-адміністрування
  • Міжнародне бізнес-адміністрування
Сфери навчання
  • Бізнес-дослідження (38)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Міжнародне бізнес-адміністрування

    Ступінь магістра - це перший крок після отримання ступеня бакалавра в наданні вашої освіти. Як правило, це вимагає двох років повного навчання, але це відкриває багато можливостей для зростання вашої кар'єри.

    Що таке майстер в галузі міжнародної бізнес-адміністрування? Міжнародна бізнес-адміністрація стає все більш поширеною, оскільки зростає глобалізація. Цей ступінь може надати вам навички, необхідні для розуміння технологій та логістичних досягнень, необхідних для міжнародного бізнесу. Це може допомогти вам досягти та підтримувати клієнтів та клієнтів у всьому світі, а також дати вам нове розуміння стратегічного планування, необхідного для маркетингу, фінансів та людських ресурсів для успіху в усьому світі.

    Переваги магістра в галузі міжнародної бізнес-адміністрування часто застосовуються не лише у вашій корпоративній сфері, але й у вашому особистому житті. Дізнайтеся, як динамічно орієнтуватися в різних культурах, як керувати логістикою та торгівлею та як максимально ефективно звертатися до людей за допомогою технологій.

    Вартість магістра залежить як від школи, так і від регіону. Звернення до шкіл, яким ви найбільше зацікавлені в резюме витрат, - це гарне місце для початку.

    Нові кар'єрні шляхи можуть відкритися, коли ви отримаєте магістра в галузі міжнародного бізнес-адміністрування. Ви можете виявити себе закликом працювати в корпоративному середовищі як директор з маркетингу чи людських ресурсів. Або ви можете почати свою власну консалтингову компанію або написати для ділового журналу. Малий бізнес також може мати користь; ви могли б вирішити розширити свій власний бізнес на міжнародному рівні, або, можливо, надавати вашу допомогу для запуску, який може перетворитися на світового лідера наступного покоління.

    Курси з міжнародного ділового адміністрування пропонуються в більшості коледжів та університетів, і багато хто пропонують магістерську програму. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.