15 Магістратура Програми в Міжнародна готельна справа 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Туризм і готельний бізнес
  • Готельний менеджмент
  • Міжнародна готельна справа
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (15)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Міжнародна готельна справа

    Ступінь магістра є диплом про вищу освіту, який зазвичай займає від одного до двох років, щоб закінчити. Вона часто грунтується на інформації, отриманої в програмі ступеня бакалавра або, в деяких випадках, від досвіду роботи. Вузівські програми також зосередивши увагу на конкретній галузі дослідження.

    Що таке Магістр міжнародного готельного менеджменту? Ця програма призначена для підготовки випускників, щоб увійти в швидко розвивається області готельного менеджменту, що дає глибоке розуміння міжнародної індустрії туризму, а також конкретні знання і навички, необхідні для роботи в готелі або подібну форму розміщення туристів. Існує часто сильний акцент на управлінських навичок, таких як лідерство, організаційні навички та методів вирішення проблем. Курсова також часто включає в себе робочі процедури для готелів, управління доходами, управління ризиками та навіть основні маркетингові курси.

    Випускники навчальної програми магістра з акцентом на міжнародній готельного менеджменту часто вивчають високо професійні навички, як управління проектами та керівництво команди, які допомагають підготувати їх до ряду кар'єри в готельній індустрії або за його межами. Поєднання загальних управлінських навичок і конкретних галузей знань призначена, щоб залишити їх в хорошому положенні, в умовах жорсткої конкуренції на ринку.

    Там немає встановленої ціни на Магістр міжнародного готельного менеджменту. Вартість варіюється в залежності від обраного навчального закладу, країни і тривалості програми. Найкраще звернутися в офіс прийому безпосередньо для отримання більш докладної інформації.

    Туризм є одним з найбільш швидко зростаючих галузей у світі. Після закінчення ступінь магістра в галузі міжнародного готельного менеджменту, випускники часто можуть вибрати з безлічі робочих місць в усьому світі. Деякі можливі назви посад є менеджер готелю, менеджер доходів і керівник підрозділу.Випускники працюють не тільки в готелях, але курорти, курортів і ліжко і сніданок, який може допомогти збільшити свої шанси знайти роботу після закінчення навчання.

    Є велика кількість установ по всьому світу, які пропонують ступінь цього конкретного майстра, тому переконайтеся, що порівняти кілька варіантів. Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.