11 Магістратура Програми в Молекулярні науки про життя 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Науки про життя
  • Молекулярна біологія
  • Молекулярні науки про життя
Сфери навчання
  • Науки про життя (11)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Молекулярні науки про життя

    Якщо ви зацікавлені в роботі з розробки медицині, наукових дослідженнях захворювання, і подальше здоров'я людини, вважають ступінь магістра в галузі молекулярної наук про життя. У підкатегорії науки про життя, цей фокус полягає в передових досліджень людської біології, яка матиме велике значення для майбутнього людства.

    Що таке Майстер в галузі молекулярної Life Sciences, точно? Ви будете вивчати найвищий рівень тілесних процесів, аж до атомного рівня, і як керувати цими процесами шляхом медицині для лікування і розширити наше тривалість життя. Ви можете вибрати спеціальність з таких областях, як хімія для життя, фізичної хімії молекул і матеріалів, динаміки клітин, клінічної біології, неврології / нейробіології, і багато іншого.

    Це можливість для дуже вдячна робота, що робить різницю. Є багато різних аспектів наук молекулярних житті ви можете стати експертом з, і всі вони дуже важливі.Крім того, існує велика потреба в цих видах вчених сьогодні.

    Майстер в галузі молекулярної Life Sciences програм деякі з найпрестижніших. Витрати відбивають, але вони сильно розрізняються, так само, як з усіма можливості отримання вищої освіти. Це важливо зробити дослідження заздалегідь.

    Якщо ви берете магістра в галузі молекулярної Life Sciences, там буде багато різних варіантів для вашої кар'єри. Більшість з них у наукових дослідженнях, але є велика різноманітність в цьому одному аспекті. Ви можете зосередитися на імунології, онкології, генетики, фармакології, або клітинної біології та сприяти просуванню нашого розуміння інфекції, імунітет, відновлення тканин, обмін речовин, і росту і диференціювання клітин. Крім того, випускники можуть також шукати роботу в якості менеджерів у фармацевтичній промисловості або в приватному комерційному секторі.

    Поле науки Молекулярна життя є дуже цікавим і корисним один.Студенти, які захоплені проводить майстер- 'и ступінь в цій області є кілька варіантів для установ і програм, які вони можуть досліджень з нашою базою даних. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.