66 Магістратура Програми в Проектування конструкцій 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Інженерні дослідження
  • Будівельна інженерія
  • Проектування конструкцій
Сфери навчання
  • Інженерні дослідження (66)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Проектування конструкцій

    Магістерська програма - це курс, який зазвичай триває від півтора до трьох років і призначений для вдосконалення та уточнення попередньої освіти або професійного досвіду. Це може включати цілеспрямовані заняття, дослідження та практичні польові роботи.

    Що таке майстер в галузі будівництва? Інженерна структура, взагалі кажучи, полягає у вивченні способу взаємодії сили з матеріалами. Робити достатньо точне прогнозування поведінки складних структур під навантаженням, таких як дамби з водою або висотними будівлями в вітряних умовах, як правило, вимагає як широких знань, так і уваги до критичних деталей. Майстер в галузі технології будівництва, як правило, намагається підготувати випускників до таких прогнозів за допомогою досліджень механіки рідини, кінцевих елементів, моделювання систем та механіки відмови. Фаворити можуть включати в себе землетрусне машинобудування, земляні роботи або поромеханіку.

    Інженерна освіта часто розробляє важкі навички вирішення проблем, які допомагають випускникам вирішувати будь-які логічні головоломки, які вони стикаються. Більш конкретно, розуміння способу поводження окремих матеріалів може допомогти інженерам розробити більш ефективні мости, дороги або навіть кораблі. На професійному рівні, сучасний професіонал може використовувати уточнюваний фокус цієї магістерської програми для просування своєї позиції.

    Майстерні інженерної програми часто потрібні деякі лабораторні роботи або передові технології моделювання, і в такий спосіб вони можуть коштувати більше ступеня в галузі мистецтва. Найчастіше найкраще перевірити вартість навчання з кожною школою безпосередньо.

    Випускник з академічним досвідом може знайти роботу на початковому рівні. Уряди часто використовують команди інженерів-будівельників для аналізу, проектування та реалізації проектів громадських робіт. Досвідчені інженери можуть використовувати ступінь магістра, щоб збільшити свої шанси на отримання керівної посади або передові дослідження. Ті, хто має великий досвід, можуть виявити, що придбання передового ступеня дає авторитет, необхідний для незалежних консультаційних та консультаційних посад.

    Структурна інженерія залишається важливою функцією в суспільстві та популярною темою в університетах, що веде до багатьох варіантів для потенційних студентів. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.