7 Магістратура Програми в Комунікації в спорті 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Дослідження спорту та фізичних вправ
  • Комунікації в спорті
Сфери навчання
  • Дослідження спорту та фізичних вправ (7)
    • Повернутися до основної категорії
    Локації
    Знайти більше місць
    Тип ступеня
    Тривалість
    Темп навчання
    Мова
    Мова
    Формат навчання

    Магістратура Програми в Комунікації в спорті

    Ступінь магістра доказ ви успішно пройшли дослідження, яке демонструє високий рівень розуміння в конкретній галузі дослідження. Ступінь бакалавра потрібно застосовувати для отримання ступеня магістра.

    Що таке Майстер в спорті зв'язку? Це є одним з аспектів досліджень в області комунікації, які іноді також називають спортивні ЗМІ і спортивну журналістику. Вона виходить за рамки спортивного мовлення, щоб навчити вас, як оптимізувати комунікації в спортивному контексті. Проводячи майстер в спортивному спілкуванні, ви наближаєтеся спортом по-новому, аналізувати і критично аналізувати роль спорту в житті суспільства. Курси можуть охоплювати організаційні комунікації, зв'язки з громадськістю та соціальної медіа.

    Спорт служити в якості загального підстави для загальних проблем нашого часу, і в програмі, ви можете навчитися володіти спортивної зв'язком для подолання расових, гендерних і географічних бар'єрів.Ви можете також придбати навички в електронних комунікаціях і зв'язках з громадськістю, які можуть допомогти вам отримати конкурентну перевагу при проведенні робіт в спортивній індустрії і за її межами.

    Нарахування майстер в спортивній комунікації, як правило, вимагає двох років очного навчання. Багато факторів можуть вплинути на вартість навчання: університет, місце, тривалість навчання або онлайн-програми. Зверніться в офіс приймальні комісії школи за вашим вибором для отримання більш докладної інформації.

    Займаючись своїм майстром в спортивній комунікації може відкрити багато можливостей для кар'єри в газетах, радіостанцій, державні школи або компанії, такі як Reebok і Nike. Якщо писати звернення до вас, кар'єра як журналістський письменника або спортивного письменника може бути варто подивитися в. Якщо ви любите говорити, розглянути можливість проведення кар'єри в якості радіоведучого або спортивного агента. Є варіанти кар'єри для багатьох різних інтересів в області спортивної комунікації.

    Спортивні зв'язку полягає в спеціальному полі пропонується тільки в деяких університетах.Онлайн градусів, також доступні. Шукати нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офіс школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.