59 Магістратура Програми в Дослідження культурної спадщини 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Соціальні науки
  • Культурологія
  • Дослідження культурної спадщини
Сфери навчання
  • Соціальні науки (59)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Дослідження культурної спадщини

    Збільшіть свій потенціал заробітку та кар'єрних можливостей, отримавши ступінь магістра. Ці передові академічні повноваження можуть підготувати вас до отримання ступеня доктора або працювати в новій галузі. Більшість програм тривалість від одного до двох років.

    Що таке майстер у вивченні спадщини? Програми забезпечують поглиблене вивчення світових спадщин як нематеріальних, так і матеріальних. Області навчання можуть варіюватися від місцевого до глобального і, головним чином, зосереджені на культурних рухах, об'єктах, традиціях та практиці. Студенти можуть вибрати факультативи, щоб отримати додатковий досвід у певних сферах. Курсова робота може включати багатокультурні, багатомовні, багатонаціональні та багатонаціональні групи. Отримані знання можуть допомогти учням вчити різноманітні культурні відмінності та аналізувати культурні, політичні та соціальні дії.

    Студенти за програмою ступеня можуть відрізняти багато корисних навичок. Громадська мова - це майстерність, яка може охоплювати багато аспектів життя від роботи до добровільної діяльності до охоплення громадськості. Академічне письмо та наукові навички можуть допомогти учням в наукових кругах та корпораціях.

    Вартість відвідування залежить від інституції, тривалості програми та інших факторів. Дослідіть змінні, перш ніж приймати рішення щодо правильної програми.

    Більшість студентів з магістра в галузі вивчення спадщини користуються традиційним академічним маршрутом, зосереджуючи увагу на дослідницьких проектах, кураціях та архівації. Музеї та архівні установи можуть забезпечити можливості для працевлаштування випускників. Студенти також розгадали за межами традиційних та працювали директорами зв'язків із громадськістю, телерадіокомпаніями, маркетологами та журналістами. Студенти можуть використовувати свої накопичені знання та досвід, щоб мати позитивний вплив на світ та пов'язану глобальну мережу через адвокацію, політику та поширення інформації.

    Студенти можуть вибирати між життям за кордоном, навчаючись на місцевому рівні або навіть скористатися гнучкістю онлайн-класу. Розпочніть процес з пошуком вашої програми нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши керівну форму.