64 Магістратура Програми в Дослідження в області соціальних наук 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Соціальні науки
  • Соціологія
  • Дослідження в області соціальних наук
Сфери навчання
  • Соціальні науки (64)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Дослідження в області соціальних наук

Термін "соціальні науки" використовується для широкого визначення великої категорії різних ступенів та можливостей кар'єрного росту. Отримання магістра в галузі соціальних наук допомагає відкрити двері в найрізноманітніші галузі, включаючи соціологію, політологію, психологію, теологію, антропологію, гуманітарні науки тощо. Якщо ви вважають за краще вивчати тонкощі людського розуму та відносин між людьми сьогодні, або ж ви хочете заглибитись в історію культур і цивілізацій, соціальні науки можуть забезпечити фундамент, який вам потрібен.

&nbsp

Що таке майстер в галузі соціальних наук? Ступінь магістра будь-якої соціальної науки може надати вам фундамент для численних робочих місць у безлічі областей. Ці ступені допоможуть вам зрозуміти історію, поведінку людей та соціальні взаємодії, перетворюючи їх у різні шляхи кар'єри вниз по дорозі. Відстежуючи взаємодію людей з його соціальним, культурним та історичним походженням, ви будете краще оснащені, щоб вирішувати сучасні проблеми та знаходити реалістичні та досяжні рішення.

&nbsp

Сьогодні існує безліч шкіл, які пропонують магістри в галузі соціальних наук, і вартість кожної програми може варіюватися в залежності від кількох факторів. Вартість також може сильно відрізнятись залежно від того, чи ви обираєте освіту в США або міжнародному університеті, тому вам слід уважно вивчити, перш ніж приєднатися до програми.

&nbsp

Маючи ступінь магістра соціальних наук, ви можете вибрати позицію, яка безпосередньо співпрацює з людьми, наприклад, соціальна робота, право, правосуддя або кримінальне судочинство, або об'єднати свої знання про взаємодію людей з іншими галузями, такими як комп'ютерні науки або управління людськими ресурсами . Інші практичні заходи в цій галузі включають кар'єри в консультуванні, правоохоронних та судово-медичних науках, освіті, уряді, журналістиці та статистиці.

&nbsp

Щоб розпочати, визначте найбільш цікаві вам галузі соціальних наук та розпочніть пошук в Інтернеті для шкіл, які пропонують цю програму. Ви можете легко знайти глибинну інформацію про магістерські програми соціальних наук. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.