345 Магістратура Програми в Дослідження в галузі управління в Великобританія для 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Великобританія
  • Дослідження в галузі управління
Сфери навчання
  • Дослідження в галузі управління (345)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Дослідження в галузі управління

Магістр менеджменту є диплом про вищу освіту, який демонструє рівень пред'явника має глибоке розуміння основних понять і навичок, необхідних для успішного взяти на себе лідерство в організації. Відкрити для останніх бакалавр 'и випускників, а також тих, хто кілька років ' досвід роботи, магістр менеджменту програми пропонуються в ряді міжнародно визнаних університетів і бізнес-шкіл у Великобританії. Студенти, що навчаються за магістр менеджменту програм у Великобританії часто спеціалізуються в темі, яка відноситься до обраної ними кар'єрі, наприклад: Організаційний менеджмент, міжнародний менеджмент, корпоративне управління, спортивний менеджмент, управління транспортом, привернення уваги громадськості сектор і так далі.

Деякі поняття є ключовими гравцями в навчальні програми, складові магістр менеджменту освітніх програм у Великобританії.Такі предмети включають бізнес-культуру, економіку, бухгалтерський облік, підприємництво, фінансова звітність, управління людськими ресурсами, операції і логістика, інформаційні технології та багато іншого. Магістр менеджменту програм у Великобританії можуть бути прийняті на повний робочий день або неповний основі, і деякі з них навіть доступні в Інтернеті, щоб вивчити можливості більш широкого спектру перспективних студентів.

Він 'и час, щоб серйозно задуматися про те, як магістр менеджменту ступеня може допомогти вам, академічно і професійно. Прокрутіть вниз і дізнатися більше про можливості на базі бізнес-шкіл у Великобританії, сьогодні!