38 Магістратура Програми в Дослідження Близького Сходу 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Соціальні науки
  • Країнознавство
  • Дослідження Близького Сходу
Сфери навчання
  • Соціальні науки (38)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Дослідження Близького Сходу

    Ступінь магістра є передовим академічним призначенням, присвоєним особам, які ефективно завершили комплексний курс навчання в конкретній галузі або галузі. Більшість магістерських програм тривають приблизно два роки для завершення, і, як правило, засновані на знаннях, отриманих у відповідній програмі бакалавра.

    Просто що таке майстер на Близькому Сході? Ця жорстка програма зазвичай триває два роки, і вона включає широкий огляд тем, актуальних для Близького Сходу. Студенти такої програми повинні розраховувати на охоплення історії Близького Сходу, ісламських та релігієзнавчих досліджень, мистецтва та археології Близького Сходу та різноманітних мов та відомих творів літератури, написаних на арабською, івритом, перською та турецькою мовами. Додаткова увага буде приділятися стародавніх культур, таких як єгиптологія та ассіріологія, а також економічні міркування, що представляють інтерес для цієї області.

    Успішні випускники програми "Майстер Близького Сходу" готуються до широкого кола глобальних позицій. Вони також, як правило, найняті раніше і здатні керувати більш високими заробітними платами, ніж ті, хто не має ступеня, або тих, хто має меншу ступінь.

    Вартість отримання магістра на Близькому Сході залежить від кількох ключових факторів, серед яких тривалість програми, регіон, через який вона пропонується, і престиж програми і школи, що її пропонують.

    Багато випускників магістерських програм Близького Сходу знаходять роботу у вищій освіті або в якості культурних зв'язків або аналітиків, тоді як інші знаходять роботу в сфері консалтингу, перекладу, іноземних послуг, неурядових організацій або у приватному секторі. Інші ще використовують ступінь як засіб отримання більш високого ступеня.

    Якщо навчання Майстра на Близькому Сході звучить як правильний курс дій для вас, зверніться до нашого великого глобального каталогу програм і використовуйте провідну форму, щоб знайти те, що найкраще відповідає вашим потребам. Шукайте свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.