23 Магістратура Програми в Догляд за тваринами та соціальне забезпечення 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Науки про життя
  • Наука про тварин
  • Догляд за тваринами та соціальне забезпечення
Сфери навчання
  • Науки про життя (23)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Догляд за тваринами та соціальне забезпечення

Ступінь магістра є відмінним вибором, якщо ви хочете, щоб просунути свою освіту за ступінь бакалавра. Цей тип програми зазвичай може бути завершений протягом одного-трьох років, і доступний в різних предметних областях.

Ви могли б бути цікавим: Що таке Майстер в Догляд і добробуту тварин? Цей тип програми розроблений, щоб допомогти студентам дізнатися про турботу про, працювати, і захищати всі види різних істот. Ті, хто приймає цей курс навчання міг би дізнатися про ряд питань, в тому числі біології, екології, психології тварин, лісового господарства, і в сільському господарстві. Студенти можуть вибрати, щоб зосередитися на конкретних видів або навколишнього середовища; вони також можуть дізнатися про тварин в цілому. Це відмінний вибір, якщо ви раніше вивчали біологію або суміжну область.

Майстер в Догляд і добробуту тварин може озброїти вас з цілим рядом навичок, які могли б принести користь вам протягом всієї кар'єри.Ви можете бути в змозі поліпшити своє критичне мислення і здатності вирішувати завдання, а також важливі технічні навички, пов'язані з доглядом за тваринами.

Вартість цього типу мірою залежатиме від факторів, таких як структура програми, коливання, навчання і матеріальних витрат. Переконайтеся, щоб увійти в контакт з обраним установою, щоб отримати поточну фінансову інформацію.

Ті, хто вивчає догляд за тваринами і благополуччя може бути в змозі проводити цілий ряд різних професій. Наприклад, випускник може піти працювати в якості тваринного поведінкової фахівця, лісника, біологічного консультанта або аналітика впливу на навколишнє середовище. Випускники можуть також часто працюють як Zookeepers, фермери, або біологи, в залежності від їх індивідуальних навичок.

Ви готові почати вниз по шляху до ступеня ватажка догляду за тваринами в? Все, що вам потрібно зробити, це знайти нижче вашу програму і контакт безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцеву форму.