11 Магістратура Програми в Дизайн ювелірних виробів 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Мода
  • Дизайн аксесуарів
  • Дизайн ювелірних виробів
Сфери навчання
  • Мода (11)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Дизайн ювелірних виробів

Багато студентів вивчають ступінь магістра після закінчення вузу зі ступенем їх бакалавра. Ця передова ступінь відмінний варіант, щоб отримати спеціальні знання, які можуть прискорити свої навички для кожного робочого місця. Є магістерські програми, доступні по всьому світу.

Що таке Майстер в Ювелірні вироби? Ця передова програма ступеня охоплює все, що потрібно знати, щоб випробувати успіх у бізнесі ювелірних виробів. Ви дізнаєтеся про борта роботи, стискаючи і кування методи, стиль поради, як розробляти свою лінію, і багато іншого. Є різні університети по всьому світу пропонують це освіта, і більшість з них засновані на кампусі. Деякі програми також навчити аксесуар дизайн, який є цінним знань для вашої майбутньої кар'єри. Там може бути специфічні вимоги застосовувати, як портфоліо. Тим не менше, більшість додатків просто і швидко.

Є кілька переваг отримання магістра в ювелірній справі.Вчений ступінь є відмінним способом для підвищення особистих і професійних навичок. Це допомагає багатьом людям випробувати більше успіху в їх майбутній кар'єрі. Крім того, цей тип програми дуже орієнтовані на деталі.

Вартість отримання ступеня магістра варіюється залежно від школи ви вирішили відвідати. Є університети по всьому світу, які пропонують таку програму, і кожен з них встановлюють різні ціни. Ви можете досліджувати точну вартість з офісом їх прийому в.

Випускники, які мають ступінь магістра в ювелірних рухатися далі працювати в самих різних робочих місць. Багато людей починають свої власні лінії. Інші працюють для роздрібної торгівлі та дизайнерів. Є також люди, які працюють на виробників. Деякі люди вважають за краще працювати з ювелірних прикрас, а інші воліють працювати з костюма штук.

Ви можете звернутися до програми магістра в Інтернеті. Коли ви дивитеся на курсах, переконайтеся, щоб знайти правильний той, який відповідає вашим потребам.Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.