61 Магістратура Програми в Бізнес і економіка 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Економічні дослідження
  • Економіка
  • Бізнес і економіка
Сфери навчання
  • Економічні дослідження (61)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Бізнес і економіка

    Кожна компанія унікальна, але всі вони покладаються на тих же базових принципах, щоб функціонувати. Теорія попиту та пропозиції описує ринкові сили, що кожен бізнес повинен зіткнутися. Компаній потрібні талановиті люди з Майстром в галузі бізнесу та економіки, щоб забезпечити критичний аналіз і розуміння.

    Що таке Майстер в галузі бізнесу та економіки? Це вчений ступінь, яка вимагає два роки аспірантури, щоб закінчити. Студенти розвивають стратегічні можливості мислення, необхідні для планування і здійснення прибуткової діяльності. Ці студенти готуються з новітніми теоріями про те, як працює економіка і закликав подати пояснення і можливі варіанти управління верхнього рівня. Вони створюють стратегії з управління мізерні ресурси компанії в найбільш продуктивний спосіб.

    Економіка є широке поле дослідження, але мова йде конкретно про те, як бізнес-функції компанії.Студенти подальшого підвищення їх здібностей до критичного мислення, як вони вчаться, як ринкове середовище впливає на дії приватного бізнесу. Слухачі дізнаються, як працювати з загальними програмними засобами, і вони розвиваються методи збору та аналізу даних. По завершенні своєї програми, випускники можуть представити свої висновки та рекомендації про напрямки діяльності, які вплинуть на рентабельність своїх організацій.

    Вартість цих програм може варіюватися залежно від установи. Студенти повинні звернутися у відділ перепусток школі вибору для отримання додаткової інформації про конкретні зборів та курсів навчання. Важливо також враховувати вартість житла, харчування та інші витрати під час навчання.

    З вченим ступенем, студенти готуються до керівної ролі в багатьох великих компаніях. Ці фахівці часто звертаються, щоб забезпечити перспективу і напрямок.Їх навички застосовні в багатьох областях і бізнес-функцій. Вони знаходять роботу в операціях, логістики та маркетингу. Вони особливо добре підходять для кар'єри в галузі планування і може знайти роботу з організації виробничих процесів на виробничих фірм.

    Важливо почати дослідження можливості відразу. Для багатьох студентів, традиційного середовища коледжу в класі не практично. Для тих, хто з географічними або планування труднощі, онлайн університети пропонують безліч прекрасних можливостей для навчання. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.