29 Магістратура Програми в Бізнес в області моди 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Мода
  • Бізнес в області моди
Сфери навчання
  • Мода (29)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Бізнес в області моди

Ступінь магістра може розширити перспективи роботи учнів, які вступають до програми. Ті, хто бажає продовжити певні кар'єрні шляхи або докторантуру, можуть мати потребу в магістратурі.

Що таке майстер в бізнесі моди? Дізнайтеся про розкішний і модний бізнес разом з управлінням брендами та дизайнерськими новинками за цією програмою. Деякі курси зосереджені конкретно на журналістиці, ЗМІ, менеджменті та / або технологіях. Учасники програми можуть вибрати свій курс курсу серед запропонованих програм, а потім адаптувати курсові роботи. Дізнайтеся про всі аспекти галузі від брендингу та засобів масової інформації до технологій та якісних продуктів. Зазвичай, курсові роботи можуть бути завершені через один рік через три або чотири терміни.

Програми заохочують студентів у курсі останніх питань та подій у модній галузі. Ефективні комунікативні навички та критичне мислення можуть поширюватися не тільки на курсову роботу, але й на всі аспекти життя студентів. Ці навички дозволяють вченим залишатися актуальними у своїй сфері та особистому житті.

Щоб з'ясувати точну вартість програми, вивчіть варіанти, доступні для з'ясування того, яка програма та університет найкраще підходять для вашого особистого бюджету. Зв'яжіться зі школами за інформацією про стипендії, гранти та інші форми фінансової допомоги.

Майстер в Fashion Business може відкрити двері для нових можливостей у модній індустрії. Студенти пройшли шляхи кар'єри в журналістиці мод, розкіш і модний бренд-менеджмент, медіа-бізнес, роздрібна торгівля люлькою, реклама та багато інших. Крім того, з урахуванням все більш глобальної спільноти та інтерактивності на світових ринках, багато компаній реструктурувалися, щоб запропонувати нові робочі можливості для побудови своєї торгової марки та збільшення їх частки на ринку. З постійно мінливим ландшафтом індустрії моди, можливості для унікальної роботи на посаді з використанням цих навичок постійно зростають.

Пройдіть ступінь в Інтернеті або фізично відвідуйте один з декількох університетів, які пропонують ці програми у всьому світі. Щоб почати процес, виконайте пошук за вашою програмою нижче та зв'яжіться безпосередньо з офісом в'їзду школи за вашим вибором, заповнивши бланк заявки.