29 Магістратура Програми в Аквакультури та рибне господарство 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Науки про життя
  • Агрономія
  • Аквакультури та рибне господарство
Сфери навчання
  • Науки про життя (29)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістратура Програми в Аквакультури та рибне господарство

    Ступінь магістра в галузі аквакультури та рибного господарства для студентів, які бажають грати професійну роль у глобальній експансії аквакультури. Є можливості для кар'єрного зростання в усьому світі в водної господарства, управління ресурсами, дослідження, вирішення конфліктів та багато іншого.

    &nbsp

    Студент може здивуватися, що Майстер в області аквакультури та рибного господарства? Це вчений ступінь готує людину до будувати свою кар'єру в тому, що стає основним аспектом у багатьох міжнародних економік. Це курс навчання призначений для збагачення студента розуміння балансу між виробництвом продовольства та водних реалій. У багатьох частинах Азії та в інших районах світу, аквакультура може мати вирішальне значення для переміщення населення з залежністю від виснажених ресурсів. Слухачі дізнаються, як оцінити чутливі ресурси дикої природи з метою захисту їх від виснаження рибних запасів, промислових відходів і забруднення навколишнього середовища.Дослідження включають в себе харчування і кормові технології, якість води, управління прибережними районами, водно-болотних екосистем, виробництво насіння і туризму.

    &nbsp

    Серед переваг ступеня магістра в галузі аквакультури та рибного господарства є свого роду передових знань про технології та підходах для виробництва продовольства і ресурсів збереження, які змінюють стійких зростаючу динаміку у всьому світі. Ступеня може почати студента на кар'єрі, яка охоплює міжнародні кордони і може поліпшити середовище проживання і харчові ресурси для спільнот по всьому світу.

    &nbsp

    Збори та навчання для просунутої ступені можуть відрізнятися від програми до програми. Контакти приймальної комісії школи за вашим вибором деталей про комісію та навчання розкладу.

    &nbsp

    Кар'єра в області аквакультури та рибного господарства в діапазоні від наукових досліджень і розвитку культивованих видів, щоб консультації по росту і стійкості для приватних і неурядових організацій.Заняття включають в себе сільське господарство, інкубаторію технік, біологічна наука техніка, молюски culturist, координатор з охорони здоров'я тварин водній або риби науковий співробітник. Ступінь магістра забезпечує поглиблене фон і розуміння, щоб бути ефективним на посаді в урядових міністерств, науково-дослідних інститутів і міжнародних операцій туризму.

    &nbsp

    Почніть свою подорож до кар'єри в розвивається області сьогодні розпочала програму магістра в галузі аквакультури та рибного господарства. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.