37 Магістратура Програми в Автоматизація/Автономні системи 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістратура
  • Магістр наук (MSc)
  • Магістр мистецтв (MA)
  • Технологічні дослідження
  • Автоматизація
  • Автоматизація/Автономні системи
Сфери навчання
  • Технологічні дослідження (37)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістратура Програми в Автоматизація/Автономні системи

Студенти, зацікавлені в машинобудуванні та автоматизації систем допомогою програмування часто вибирають, щоб отримати ступінь магістра в галузі автоматизації / автономних систем. Це випускник програми готує інженерів, щоб застосувати свої навички, щоб автоматизованого проектування та управління системою.

Що таке Майстер в області автоматизації / Системи автономного? Ступінь магістра в галузі систем автоматизації і автономних присуджується за завершення програми випускник навчається в області, яка фокусується на автоматизованого проектування та впровадження системи. Курсова робота концентрується на створенні інтелектуальних систем на основі робототехніки та програмування. Студенти у програмі навчитися застосовувати свої інженерні та комп'ютерні навички програмування на автоматизованого проектування та розвитку механізованих процесів. Учасники курсу можна очікувати інтенсивну підготовку в галузі наукових досліджень, планування та реалізації автономних систем, які використовують робототехніку та комп'ютерно-інтегровані виробництва.

Є багато переваг для заробляння цей диплом для студентів з багатьох академічних або професійних кіл. Ступінь розширює бакалаврату або професійні інженерні або інформаційних систем знань про робототехніки та автоматизованих систем і готує учасників до кар'єри в автоматизованого проектування та управління системами. Студенти можуть використовувати програму, щоб відточувати свої навички в певній галузі автоматизації, яка тримає їх інтерес або вигод своїх кар'єрних цілей.

Вартість програми залежить від університету. Кожна установа буде мати свої власні програмні вимоги для вартості та тривалості, але більшість програм займе приблизно два роки, щоб закінчити. Майбутні студенти повинні досліджувати принципи і вимоги кожної організації.

Випускники в автоматизованих системах інженерної області користуються великим попитом з багатьох видів організацій.Студенти, які закінчили програму обладнані, щоб почати кар'єру в галузі автоматизації виробництва і контролю якості, біотехнології, архітектури, промислового дизайну, медицини, телекомунікацій, транспортних систем, авіації і аерокосмічних технологій та багатьох інших складних умовах. Кар'єра в цих областях дозволяють студентам для розробки та системи управління з кращих методів для досягнення ефективного виробництва, комунікацій, рух і інші шляхи до ефективності за рахунок автоматизації.

Є багато міжнародних варіантів для студентів, зацікавлених в програмі мірою це магістра. Наша велика база даних може направити студентів в установи, які пропонують програму разом з додатковою інформацією про вимоги та тривалості. Пошук для вашої програми нижче, і зв'яжіться безпосередньо приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.