15 Магістр мистецтв (MA) Програми в Управління туристичними послугами 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Туризм і готельний бізнес
  • Туризм
  • Управління туристичними послугами
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (15)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

Магістр мистецтв (MA) Програми в Управління туристичними послугами

Магістр, або МА, ступінь є передовим академічна ступінь виділятися студентам, які успішно закінчують строгий вивчення конкретної практики. MA програми, як правило спиратися на знання, отримані в програмі ступеня пов'язаний бакалавра для подальшого розвитку навичок, необхідних для успіху в даній області.

Просто те, що ступінь магістра в галузі управління туризмом? Ця програма MA підвищує навички, отримані в гостинність або програму ступеня пов'язаних бакалавра, як засіб надання допомоги студентам закріпити вигідні позиції в індустрії туризму. Теми дослідження в програмі управління туризму М.А. включають бізнес-адміністрування, науку управління, стійкості та глобальної маркетингової та бізнес-практики.Об'єднавши навчальний план управління бізнесом з гостинності та туризму, пов'язаних з курсовою, ці програми MA допомогти студентам успішно брати участь в туристичних додатків і інновацій на місцевому, національному та міжнародному рівнях.

Студенти, які успішно закінчили програму Туризм управління MA добре обладнані для роботи в найрізноманітніших місцевих, національних та міжнародних позицій, і вони, як правило, в стані перейти від основних лідерських та управлінських посадах в набагато складніших ролей зі значно більш високої заробітної плати .

Вартість отримання магістра туризму управління сильно варіюється від школи до школи на основі таких факторів, як тривалість програми, область, в якій воно буде прийнято, і престиж самої програми.

Студенти, які заробляють ступінь магістра мистецтв в туризму управління готові прийняти на широкий спектр адміністративних та управлінських посадах у глобальній індустрії туризму, в тому числі численних комерційних і підприємницьких ролей. Більшість успішних випускників йдуть на роботу в готелях, ресторанах, роздрібних організацій, туристичних агентств, і турфірм, серед інших пов'язаних з нею організацій.

Якщо ступінь магістра в галузі менеджменту туризму є те, що ви хотіли б займатися, використовувати обширний каталог Masterstudies 'програм і використовувати свинцеву форму, щоб знайти той, який найкращим чином відповідає вашим потребам. Пошук для вашої програми нижче і контакт безпосередньо Приймальна комісія школи за вашим вибором, заповнивши свинцевої формі.