1 Магістр мистецтв (MA) Програми в Управління громадським харчуванням 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Туризм і готельний бізнес
  • Готельний бізнес
  • Управління громадським харчуванням
Сфери навчання
  • Туризм і готельний бізнес (1)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр мистецтв (MA) Програми в Управління громадським харчуванням

    Якщо ви заробили свій ступінь бакалавра, ви можете перейти до отримати ступінь магістра. Щоб зробити це, ви будете приступити до більш повної від одного до двох років курс навчання, який ви знайдете доступні в багатьох університетах по всьому світу. Цей майстер може бути відмінним доповненням до вашого резюме, тому що він служить в якості доказу вашої професійної кваліфікації.

    Ви можете задатися питанням, що є ступінь магістра в галузі управління послугами їжі? У цій програмі, ви можете очікувати, щоб охопити широке коло питань, таких як операції, управління доходами, планування меню, обслуговування клієнтів і навчання співробітників, серед інших. Ви можете розвивати знання і навички, щоб охопити всі аспекти управління сервісу пов'язаного з харчуванням. Наприклад, ви могли б дізнатися, як оцінити ціноутворення, управління потоком клієнтів і зібрати бізнес-модель громадського харчування.

    Як частина ваших досліджень, ви можете дізнатися хороші комунікативні навички та цінність спільної роботи, обидва з яких, ймовірно, буде велике значення для вас протягом усього життя.Крім того, ступінь вашого господаря може дозволити вам зробити наступний крок у своїй обраній професії, яка може, в свою чергу, допоможе вам досягти ваших цілей зарплати.

    Так само, як посади, пов'язані з управлінням громадського харчування доступні по всьому світу, так що ті університети, які пропонують ступінь магістра в області такого роду кар'єри. Витрати варіюються від школи до школи, але ви можете дізнатися про зборів, роблячи деякі дослідження в Інтернеті.

    Ваша ступінь може допомогти вам знайти хорошу позицію в управлінні громадського харчування або перейти на наступний рівень, якщо ви вже почали свою кар'єру. Переваги ви можете насолоджуватися включають в себе велику впевненість в управлінні досвідом клієнтів, більш ефективне управління фазами життєвого циклу ресторану і нових стратегій мерчандайзингу ви можете покласти на роботу у вашій діяльності підприємств громадського харчування.

    Інтернет курси легко доступні, і студенти часто люблять гнучкість пропонованих цим видом навчального середовища.Шукати нижче вашої програми і контакту безпосередньо допуск офісу школи за вашим вибором, заповнивши свинцевою формі.