7 Магістр мистецтв (MA) Програми в Науки про життя 2024

Фільтри

Фільтри

  • Магістр мистецтв (MA)
  • Науки про життя
Сфери навчання
  • Науки про життя (7)
  • Повернутися до основної категорії
Локації
Знайти більше місць
Тип ступеня
Тривалість
Темп навчання
Мова
Мова
Формат навчання

    Магістр мистецтв (MA) Програми в Науки про життя

    Майстер мистецтв - це ступінь вищої освіти, що часто присуджується за навчання в галузі мистецтва, гуманітарних та суспільних наук. Це схоже на магістра наук як у складності, так і в тривалості. Програма магістерської програми може бути завершена протягом одного-двох років.

    Що таке магістр наук про життя? Це сучасний академічний ступінь, який розглядає широку групу наук, що вивчає живі організми та біоетику. Деякі університети можуть надати своїм учасникам можливість вибрати вузьку спрямованість, наприклад біологію, медицину, географію чи зоологію. Оскільки наук про життя можуть охоплювати так багато тем, необхідні курси для цієї програми ступеня можуть бути різними в кожному університеті. Деякі приклади курсу можуть включати в себе системну біологію, обчислювальну нейронаукцію, вишукування даних та машинного навчання, системи біомедичних наборів даних, медичну візуалізацію та візуалізацію, а також статистичну генетику.

    Вивчення наук про життя може допомогти учасникам покращити аналітичне мислення, яке вони можуть використати для проведення експериментів на роботі або в тому випадку, якщо вони стикаються з проблемою в їх особистому житті. Ця освіта може також покращити цифрову грамотність людини, оскільки багато курсів зосереджуються на комп'ютерах. Нарешті, магістр наук про життя може зробити людину більш комфортною, ніж зміни, що може полегшити роботу та життя.

    Вартість магістра наук про життя може відрізнятися залежно від того, чи відвідує людина заняття в Інтернеті або на кампусі. Інші фактори, які впливають на навчання, включають школу, її розташування та тривалість програми. Можливо, варто звернутися безпосередньо до шкіл, щоб дізнатися більше про вартість.

    Студенти, які мають ступінь магістра наук про життя, можуть бути готовими до кар'єри в галузі медицини, охорони здоров'я, біофізики або медичних пристроїв, але вони також вивчають передавальні навички, які можуть вивести їх із цієї галузі. Деякі випускники продовжують стати експериментальними дослідниками, фармацевтами, біологами, хімічними інженерами, молекулярними біологами, професорами, менеджерами з управління персоналом, музейними кураторами та лікарями. Ця магістерська програма також може служити основою для отримання ступеня доктора.

    Університети по всьому світу пропонують MA в галузі наук про життя. Щоб дізнатися більше, знайдіть свою програму нижче та зверніться безпосередньо до приймальної комісії школи за вашим вибором, заповнивши контактну форму.